37 de percheziţii la persoane cercetate pentru lovire, camătă şi şantaj

Poliţiştii din Ilfov fac marţi dimineaţa 37 de percheziţii domiciliare în Ilfov, Dâmboviţa şi Bucureşti la persoane suspectate de lovire sau alte violenţe, camătă şi şantaj, iar zeci de persoane vor fi fuse la audieri.

Urmărește
530 afișări
Imaginea articolului 37 de percheziţii la persoane cercetate pentru lovire, camătă şi şantaj

37 de percheziţii la persoane cercetate pentru lovire, camătă şi şantaj

Potrivit IPJ Ilfov, percheziţii au loc în 34 de locaţii. Acţiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat de Poliţia Otopeni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză, se fac cercetări faţă de zece persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, camătă şi şantaj.

De asemenea, alte 30 de persoane vor fi duse la sediul poliţiei pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor, al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi de suport din partea IGAv din cadrul MAI.

„Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, pornind de la sesizarea unei persoane privind o posibilă agresiune, pe fondul neplăţii întregii dobânzi, la o sumă de bani”, a transmis IPJ Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici