5 pui de lup alb, un pui de ciută, 7 lebede negre - noii locatari de la Zoo Sibiu

  • Grădina Zoologică Sibiu continuă să primească noi „locatari”, fie născuţi aici, fie aduşi la Sibiu de la alte grădini zoologice din ţară.
  • Noii „locatari” sunt 5 pui de lup alb, un pui de ciută, un cerb, doi pui din cea mai mică specie de maimuţe şi 7 lebede negre.
Urmărește
162 afișări
Imaginea articolului 5 pui de lup alb, un pui de ciută, 7 lebede negre - noii locatari de la Zoo Sibiu

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu

Cinci pui de lup alb s-au născut la Zoo Sibiu în urmă cu două luni, iar acum, după ce s-au adaptat, pot fi văzuţi de vizitatori, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Sibiu.

Un pui de ciută, un cerb, născut şi el în urmă cu câteva săptămâni a fost scos în aer liber, după ce a fost protejat un timp, până s-a adaptat.

Familia marmosetelor, cea mai mică specie de maimuţe, s-a înmulţit şi ea prin naşterea a doi pui la Zoo Sibiu. Puii au crescut suficient acum astfel încât pot fi prezentaţi publicului.

Şapte lebede negre au fost aduse luna trecută la Sibiu de la Zoo Budapesta. Este vorba despre 4 adulţi şi 3 pui care impresionează prin frumuseţea penajului.

„Faceţi, aşadar, o vizită la Zoo Sibiu, mai ales că se anunţă vreme frumoasă la final de săptămână. Intrarea se face între orele 9:30-20:00 pe poarta principală şi între 10:00-19:30 pe poarta 2, dinspre Valea Aurie”, potrivit Primăriei Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici