Aglomeraţie pe Centura Capitalei şi pe A1, la intrarea în Bucureşti

  • Poliţiştii anunţă că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din localitatea Ciorogârla.
  • De asemenea, trafic intens este şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Domneşti, Bragadiru şi Pantelimon.
Urmărește
667 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Centura Capitalei şi pe A1, la intrarea în Bucureşti

Aglomeraţie pe Centura Capitalei şi pe A1, la intrarea în Bucureşti

Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un sens, pe DN 2 Râmnicu Sărat-Focşani, în localitatea Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, după ce a avut loc un accident rutier între un autoturism şi o autoutilitară, în urma căruia şoferul autoturismului a decedat, iar un pasager din autoutilitară primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, transmite Centrul Infotrafic.

Poliţiştii arată că, joi dimineaţă, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Braşov, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

„Este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la intrare în localitatea Ciorogârla, judeţul Ilfov, dar şi pe Centura Capitalei, pe raza localităţilor Domneşti, Bragadiru şi Pantelimon”, potrivit comunicatului.

Infotrafic reaminteşte că începând din data de 10 iulie, timp de aproximativ doi ani, se vor executa lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore. Din acest motiv, traficul rutier se va desfăşura alternativ pe DN 5, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere şi personal de dirijare. În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de intrare în România. În prezent este formată coloană de autovehicule la ieşirea din ţară, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri.

„Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să nu depăşească limitele legale de viteză, să evite depăşirile periculoase, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule, să se asigure temeinic înainte de fiecare manevră şi să nu urce la volan dacă au consumat alcool sau substanţe interzise, adoptând o conduită preventivă şi responsabilă pe tot parcursul traseului”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici