Alertă cu bombă la un mall din Capitală. Anunţul făcut de SRI, după controlul pirotehnic - VIDEO

  • Un apel la 112 a anunţat existenţa unei bombe într-un mall din sectorul 2 din Bucureşti
  • Politiştii şi echipajul pirotehnic al Serviciului Român de Informaţii au decis izolarea zonei
  • Toate persoanele care sunt în centrul comercial au fost evacuate
3715 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la un mall din Capitală. Anunţul făcut de SRI, după controlul pirotehnic - VIDEO

Sursa: Hepta

UPDATE ora 15.00 SRI: Controlul pirotehnic s-a încheiat fără elemente de interes la Mall Veranda

Anterior, SRI a anunţat că, joi, în jurul orei 12.00, printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul că în Mall Veranda din Capitală există o bombă, la faţa locului fiind trimise Poliţia şi echipa pirotehnică a SRI.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje ale Poliţiei Capitalei.

De asemenea, mall-ul a fost evacuat, iar circulaţia în zonă a fost restricţionată.

Alertă cu bombă la un mall din Capitală

Serviciul Român de Informaţii (SRI) anunţă, într-o informare de presă, că, joi, printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul că în Mall Veranda din Capitală există o bombă, la faţa locului fiind trimise Poliţia şi echipa pirotehnică a SRI.

„Se întreprind măsurile specifice în astfel de situaţii”, conform anunţului SRI.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje ale Poliţiei Capitalei.

„Joi, în jurul orei 12:20, o persoană a anuţat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La faţa locului au sosit poliţişti care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locaţie şi de asemenea au fost aplicate restricţii rutiere în zonă”, anunţă Poliţia Municipiului Bucureşti.

De asemenea, şi mai multe echipaje ale pompierilor sunt mobilizate, la ora transmiterii ştirii, la mall-ul din Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici