Álvaro Morata a divorţat de soţia Alice. Motivele, dezvăluite în story-uri pe Instagram

Căpitanul Spaniei, campioana europeană la fotbal la recentul Euro din Germania, a scris despre o „decizie dureroasă”, în timp ce ea a adăugat că erau „neînţelegeri” între ei.

Urmărește
4876 afișări
Imaginea articolului Álvaro Morata a divorţat de soţia Alice. Motivele, dezvăluite în story-uri pe Instagram

Două story-uri pe Instagram oficializează despărţirea dintre Alice Campello, 29 de ani, şi fotbalistul spaniol ÁlvaroMorata, 31 de ani.

Atacantul transferat în această vară de la Atletico Madrid la AC Milan a anunţat încheierea căsătoriei cu cea care i-a dăruit patru copii. Alice şi-a modificat deja profilul, ştergându-i numele de familie.

„După ceva timp de reflecţie, eu şi Alice am luat decizia să ne despărţim drumurile. O relaţie minunată şi respectuoasă în care ne-am iubit şi ne-am ajutat mult.

Au fost ani minunaţi, al căror rod au fost cei patru copii, care sunt, fără îndoială, cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Este o decizie dureroasă, aşa că cerem respect şi empatie”, sunt cuvintele scrise de Álvaro Morata.

O poveste de dragoste care a durat opt ​​ani, în care s-au născut gemenii Alessandro şi Edoardo, care acum au 6 ani, Leonardo, 3, şi Bella, 1. 

Cuplul a petrecut împreună după victoria Spaniei la Campionatul European şi nimic nu sugera un epilog al poveştii lor de dragoste.

Italianca Alice, antreprenoare veneţiană şi bloggeriţă, a publicat pe Instagram: „Nu există nicio a treia persoană, îi mulţumesc lui Alvaro pentru soţul şi tatăl care a fost întotdeauna. Ne-am promis să nu devenim o relaţie toxică şi, având în vedere neînţelegerile actuale, nu vrem să ne rănim unul pe celălalt”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici