Atac asupra unei baze americane din Irak. Cel puţin cinci americani au fost răniţi

  • Cel puţin cinci membri ai personalului american au fost răniţi luni într-un atac împotriva unei baze militare din Irak.
  • Anunţul a fost făcut de oficialii americani pentru Reuters.
  • Tensiunea în Orientul Mijlociu este uriaşă după ce Iran şi aliaţii săi au ameninţat că vor ataca Israel.
Urmărește
459 afișări
Imaginea articolului Atac asupra unei baze americane din Irak. Cel puţin cinci americani au fost răniţi

Atac asupra unei baze americane din Irak. Cel puţin cinci americani au fost răniţi

Două rachete Katyusha au fost lansate asupra bazei aeriene al Asad din vestul Irakului, au declarat două surse de securitate irakiene. Rachetele au căzut în interiorul bazei. Nu este clar dacă atacul a fost legat de ameninţările Iranului.

Oficialii SUA, care au confirmat atacul pentru Reuters, au spus că unul dintre americani a fost grav rănit.

„Personalul bazei efectuează o evaluare a daunelor după atac”, a adăugat unul dintre oficiali.

Ismail Haniyeh, liderul politic al grupării islamiste palestiniene Hamas, a fost asasinat în capitala iraniană, Teheran, săptămâna trecută. Autorităţile din Iran au dat vina pe Israel pentru crima, deşi israelienii nu au revendicat atacul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
irak,
bază,
americani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici