Autorităţile britanice: peste 700 de migranţi ilegali în 11 bărci au sosit duminică în Marea Britanie

  • Peste 700 de migranţi au sosit în Marea Britanie cu 11 bărci într-o singură zi, arată statisticile autorităţilor britanice.
  • Migranţii menţionaţi au fost înregistraţi duminică.
  • Este cel mai mare val de migranţi înregistrat în 24 de ore de când Partidul Laburist a ajuns la guvernare.
Urmărește
2147 afișări
Imaginea articolului Autorităţile britanice: peste 700 de migranţi ilegali în 11 bărci au sosit duminică în Marea Britanie

Imagine cu valoare ilustrativă

Datele Ministerului de Interne din Marea Britanie, publicate luni, arată că 703 de persoane au fost detectate duminică. Este al treilea cel mai mare număr din acest an, potrivit Sky News. Pe mare au fost descoperite 11 bărci, ceea ce indică o medie de 64 de persoane pe ambarcaţiune.

Tot duminică, doi migranţi au murit încercând să traverseze Canalul Mânecii.

Numărul total de sosiri în Marea Britanie cu ambarcaţiuni mici în 2024 este 18.342. este o creştere cu 13% faţă de perioada similară a anului trecut. Cei mai mulţi migranţi într-o singură zi au fost înregistraţi pe 18 iunie. Atunci, au fost depistaţi 882 de migranţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici