Bărbat atacat de urs într-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud. E internat în stare gravă

Un bărbat de 53 de ani a ajuns la spital în stare gravă, în noaptea de miercuri spre joi, atacat de urs, într-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Urmărește
993 afișări
Imaginea articolului Bărbat atacat de urs într-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud. E internat în stare gravă

Bărbat atacat de urs într-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud. E internat în stare gravă

La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Colibiţa, atacat de urs.

„Pacientul prezintă multiple contuzii, respectiv plagă la nivelul braţului drept, excoriaţii abdominale, hematom occipital şi se află în curs de investigaţii în Urgenţă. Este în stare stabilă, conştient şi cooperant”, transmite Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
urs,
bistriţa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici