Bărbat reţinut după ce a fost prins a patra oară la volan prin Bucureşti, deşi nu are permis

  • Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reţinut sâmbătă după ce a fost prins a patra oară conducând maşina deşi nu are permis.
  • El este trimis în judecată pentru trei fapte de conducere fără permis.
189 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut după ce a fost prins a patra oară la volan prin Bucureşti, deşi nu are permis

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reţinut, ssâmbătă, un bărbat în vârstă de 38 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În jurul orei 11.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit pentru control maşina condusă de bărbat, pe o stradă din Sectorul 3.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel aflat la volan, urmând ca acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive privative de libertate.

„Facem precizarea că măsura reţinerii este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop asigurarea bunei desfăşurări a acestuia, al împiedicării sustragerii suspectului de la urmărirea penală ori al prevenirii săvârşirii de către acesta a unei alte infracţiuni, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Brigada Rutieră.

Nu este prima dată când bărbatul este prins la volan, deşi nu are permis. El este trimis în judecată pentru alte trei fapte de conducere fără permis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
reţinere,
volan,
permis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici