Blocajul de pe Valea Oltului loveşte şi învăţământul. Universitate din Sibiu „relocată” la Vâlcea

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a anunţat, joi, că va procesa documentele de confirmare a locurilor la admitere la Colegiul naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea, ca urmare a închiderii Văii Oltului.

Urmărește
338 afișări
Imaginea articolului Blocajul de pe Valea Oltului loveşte şi învăţământul. Universitate din Sibiu „relocată” la Vâlcea

Blocajul de pe Valea Oltului loveşte şi în învăţământ. Universitate din Sibiu „relocată” la Vâlcea

„Datorită numărului mare de candidaţi din judeţele Vâlcea, Argeş, Dolj , Gorj şi Olt, ale căror dosare au fost validate şi declarate admise în sesiunea iulie 2024, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a luat decizia ca depunerea documentelor în original în vederea confirmării locurilor să aibă loc la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea”, anunţă ULBS.

Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul candidaţilor, ca urmare a traficului îngreunat din aceste zile, din cauză că Valea Oltului este închisă.

Astfel, candidaţii care au fost declaraţi admişi sunt aşteptaţi şi la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea, situat pe strada General Praporgescu 19.

ULBS va procesa aici dosarele în zilele de 22-23 iulie pentru candidaţii la Facultatea de Inginerie şi în zilele de 25 si 26 iulie pentru restul facultăţilor din cadrul ULBS, în intervalul orar 9:00-13.00 / 15.00 -19.00.

Procedura de confirmare a locurilor va fi asigurată de cadre didactice şi personal administrativ din ULBS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici