Bloomberg: Elon Musk a devenit din nou tătic în 2024, în secret. Miliardarul are peste 11 copii şi nu pare să se oprească aici

  • Musk are 11 copii despre care se ştie public: 5 cu Justine, 3 cu Grimes şi 3 cu Zilis.
  • Musk a vorbit în repetate rânduri despre ameninţarea existenţială a scăderii ratei natalităţii.
  • Musk încurajează oamenii din întreaga lume, inclusiv prietenii lui apropiaţi, să se reproducă.
1847 afișări
Imaginea articolului Bloomberg: Elon Musk a devenit din nou tătic în 2024, în secret. Miliardarul are peste 11 copii şi nu pare să se oprească aici

Bloomberg: Elon Musk a devenit din nou tătic în 2024, în secret. Miliardarul are peste 11 copii şi nu pare să se oprească aici

Elon Musk a devenit din nou tătic. Miliardarul şi Shivon Zilis, directoare a departamentului de proiecte speciale în cadrul companiei Neuralink, l-au întâmpinat în acest an, cu maximă discreţie, pe cel de-al treilea lor copil, a raportat Bloomberg la finalul acestei săptămâni, citând persoane bine informate.

În 2021, Musk şi Zilis au devenit părinţii a doi gemeni, potrivit unor documente judiciare care arătau că Musk a depus o petiţie pentru a schimba numele gemenilor, încât să „aibă numele de familie al tatălui lor, iar numele de familie al mamei lor să fie parte a numelui mijlociu”.

Nu se ştie concret câţi copii are Musk în total, însă are 11 copii despre care se ştie public: 5 cu prima lui soţie, autoarea Justine Musk, 3 cu artista Grimes şi 3 cu Zilis, relatează Aleph News.

Musk este co-fondatorul Neuralink şi este co-CEO al companiei care dezvoltă tehnologia creier-computer. Vestea despre un alt copil cu Zilis vine la câteva săptămâni după ce Wall Street Journal a raportat că Musk are relaţii „neobişnuite” cu angajatele de la SpaceX. O fostă angajată de la SpaceX l-a acuzat pe Musk că i-a cerut să-i facă mai mulţi copii, potrivit unui raport al Wall Street Journal. 

Musk a vorbit public, ani de zile, despre riscurile scăderii ratei natalităţii, spunând că această problemă este cea mai mare ameninţare la adresa civilizaţiei.

Musk a spus că şi-a încurajat şi prietenii să facă mai mulţi copii.

La o zi după ce Business Insider a raportat că Musk are gemeni cu Zilis, miliardarul a postat pe X că face tot posibilul „pentru a ajuta criza demografică”.

Zilis şi Musk nu au răspuns solicitărilor de comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici