Café Athénée îşi redeschide porţile cu stil, rafinament şi gusturi alese

Café Athénée, o destinaţie emblematică pentru bucureşteni, şi-a redeschis porţile la începutul lunii septembrie după o renovare complexă şi o investiţie Ana Hotels de 1 milion Euro. Situată la parterul hotelului InterContinental Athénée Palace, cafeneaua şi-a recăpătat strălucirea şi rafinamentul printr-un nou design ce îmbină armonios elemente art-deco cu influenţe neoclasice. Cu o capacitate de 50 de locuri, inclusiv câteva mese amplasate la exterior pentru oaspeţii care preferă să ia masa în aer liber, Café Athénée oferă un aer parizian, fiind o locaţie îndrăgită şi mult aşteptată de numeroşii săi oaspeţi.

Urmărește
139 afișări
Imaginea articolului Café Athénée îşi redeschide porţile cu stil, rafinament şi gusturi alese

Café Athénée îşi redeschide porţile cu stil, rafinament şi gusturi alese

Spaţiul recent renovat se remarcă printr-un aspect modern si rafinat, fiecare detaliu fiind ales cu grijă pentru a crea o atmosferă elegantă. Elementele arhitecturale constituie un spectacol vizual, de la arcadele graţioase şi panourile de lemn până la tapetul unicat, ce conferă profunzime şi caracter, iar panotarea cu opere de artă de pe pereţi onorează moştenirea muzicală a Ateneului Român din imediata proximitate. La realizarea proiectului au contribuit case de arhitectură din Marea Britanie şi România.

„Café Athénée a fost şi va rămâne o locaţie apreciată de bucureşteni şi de vizitatorii hotelului InterContinental Athénée Palace. Redeschiderea acestui spaţiu atât de îndrăgit reprezintă un moment important pentru noi, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit deja din partea oaspeţilor ne confirmă că am reuşit să păstrăm esenţa locului, aducând în acelaşi timp un design elegant si modern", a declarat Nicolaas Houwert, General Manager al hotelului InterContinental Athénée Palace.

Gusturi alese şi delicii artizanale în noul meniu

Meniul Café Athénée oferă o experienţă culinară rafinată pentru toate momentele zilei. Începând de dimineaţa, oaspeţii pot savura opţiuni clasice de mic dejun sau brunch, precum ouă poşate, tartine, croissante sau caviar, continuând cu preparate delicioase care pot fi comandate pe întreg parcursul zilei şi desigur deserturile sub semnătura Café Athénée. Toate opţiunile culinare pot fi însoţite de cafele şi ceaiuri speciale, de cocktailuri, vinuri sau spumante atent selecţionate.

Un element inedit al meniului îl constituie preparatele de tip trompe l'oeil: inspirate de aspectul clasic al deserturilor, aceste creaţii sunt reinterpretate cu ingrediente sărate, perfect de savurat în orice moment al zilei. Eclerul ascunde un tartar fin de somon în pâte à choux crocante, iar millefeuille-ul, aparent un desert, dezvăluie straturi delicioase de hummus.

Oferta culinară este completată de o varietate de produse de patiserie artizanală şi deserturi speciale, semnate de Pastry Chef Mihaela (Mimi) Dima, prezentate în vitrina dedicată, care îmbie oaspeţii să le savureze, fie la faţa locului, fie acasă împreună cu familia sau prietenii. Acest colţ dulce al cafenelei este, fără îndoială, o atracţie care nu trebuie ratată.

Cu acces facil dinspre stradă şi vedere către Ateneul Român, Café Athénée devine destinaţia ideală pentru o experienţă culinară savuroasă într-un cadru stilat. Atmosfera primitoare, serviciul ireproşabil şi spaţiul elegant fac din această locaţie un adevărat reper pentru cei aflaţi în căutarea unei destinaţii deosebite în inima Bucureştiului. Vă invităm să redescoperiţi Café Athénée – un loc al rafinamentului şi gusturilor alese!

Pentru informaţii suplimentare despre Café Athénée sau pentru a rezerva o masă, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic +40 21 303 3777 sau pe e-mail buhap.info@ihg.com 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici