Căminul cultural dintr-o localitate din judeţul Bacău a luat foc

  • Căminul cultural dintr-o localitate din judeţul Bacău a luat foc, anunţă ISU Bacău.
  • La incendiu au ajuns trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD.
  • Nu sunt victime implicate, iar din clădire s-au autoevacuat 20 de persoane.
Urmărește
133 afișări
Imaginea articolului Căminul cultural dintr-o localitate din judeţul Bacău a luat foc

Căminul cultural dintr-o localitate din judeţul Bacău a luat foc

„În urmă cu câteva momente, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău au fost solicitaţi să intervină în comuna Nicolae Bălcescu, sat Galbeni, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunţa producerea unui incendiu la căminul cultural”, potrivit ISU Bacău.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgenţă trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD.

„La locul evenimentului se deplasează comandantul Detaşamentului Bacău, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, potrivit sursei citate.

Pompierii anunţă că incendiul se manifestă generalizat, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cu posibilitate de extindere la vecinătăţi.

Nu sunt victime implicate.

Din cămin s-au autoevacuat 20 de persoane.

„Pentru optimizarea acţiunii de răspuns, a fost activată şi grupa operativă a inspectoratului. De asemenea, la locul indicat acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Bălcescu. Intervenţia este în dinamică. În prezent echipajele operative acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului”, anunţă ISU Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici