Canabis în sânge descoperit la un copil de trei ani

Fetiţa este din Olanda şi a fost dusă la Spitalul Judeţean din Constanţa de mama sa, o olandeză căsătorită cu un român.

Urmărește
433 afișări
Imaginea articolului Canabis în sânge descoperit la un copil de trei ani

Canabis în sânge descoperit la un copil de trei ani

Incidentul a avut loc recent la spitalul constănţean. Analizele de sânge au confirmat faptul prezenţa drogurilor în corpul copilului.

Este posibil ca ea să fi stat în preajma unor persoane care au consumat droguri şi, astfel, a devenit fumător pasiv. De asemenea, fata ar fi putut consuma un produs care conţine droguri. Ea a primit îngrijiri medicale, iar cadrele medicale au anunţat Poliţia.

„Este vorba despre un pacient minor, în vârstă de trei ani care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgenţă. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă fiind internat pentru ingestie de substanţe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ şi a fost externat în condiţii de siguranţă”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa.

Mama a fost testată şi ea, dar rezultatul a fost negativ, susţin surse apropiate anchetei. Poliţiştii au început o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici