Capacitate dublă de transport cu trenul între Sibiu şi Vâlcea, după ce se închide Valea Oltului

Odată cu închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe Valea Oltului, în compunerea şi circulaţia trenurilor operate de CFR Călători vor interveni modificări, astfel că va fi capacitate dublă de transport cu trenul pentru a suplini faptul că nu se circulă rutier.

Urmărește
464 afișări
Imaginea articolului Capacitate dublă de transport cu trenul între Sibiu şi Vâlcea, după ce se închide Valea Oltului

Capacitate dublă de transport cu trenul între Sibiu şi Vâlcea, după ce se închide Valea Oltului

Potrivit CFR Călători, începand de luni, 8 iulie, călătorii vor avea la dispoziţie o capacitate dublă de transport faţă de situaţia actuală, în principal la trenurile de navetă în relaţia Râmnicu Vâlcea - Lotru - Sibiu şi retur (R 2061, R 2064, RE 2012, RE 2014).

De asemenea, se introduc suplimentar în circulaţie:
-trenul Regio13081 cu plecare din Râmnicu-Vâlcea la ora 11.08, din Lotru la ora 12.00 şi sosire la Sibiu la ora 14.15.
- trenul R 13082, pe tronson Sibiu - Lotru: plecare din Sibiu la ora 23.40 şi sosire la Lotru la ora 2.01.
- trenul R 13083 pe tronsonul Lotru -Sibiu: plecare din Lotru la ora 20.15 şi sosire în Sibiu la ora 22.30.

Trenurile suplimentare vor opriri în toate staţiile din parcurs.

„Acest program de circulaţie va fi definitivat în cursul zilei de luni, 8 iulie, şi va asigura continuitatea pentru toată perioada în care circulaţia rutieră pe tronsonul Râmnicu - Vâlcea - Sibiu este parţial întreruptă din cauza lucrărilor pentru construirea Autostrăzii Sibiu - Piteşti. Urmează ca începând cu data de 9.07 să fie operate şi alte modificări, în funcţie de analiza fluxului de călători din data de 8.07 şi de cerinţele autorităţilor şi unităţilor de producţie locale”, transmite, sâmbătă, CFR Călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici