Casa de Cultură din Timişoara, deschisă pentru cei care vor să îşi ia rămas bun de la Nicu Covaci

Casa de Cultură din Timişoara va fi deschisă pentru cei care vor să îşi ia rămas bun de la Nicu Covaci. Liderul Phoenix, diagnosticat cu o tumoră pe creier şi operat în martie, a murit vineri.

Urmărește
1960 afișări
Imaginea articolului Casa de Cultură din Timişoara, deschisă pentru cei care vor să îşi ia rămas bun de la Nicu Covaci

Casa de Cultură din Timişoara, deschisă pentru cei care vor să îşi ia rămas bun de la Nicu Covaci

„Nicu Covaci a plecat. Vom deschide Casa de Cultură pentru toţi cei care doresc să îşi reamintească de el şi să îşi ia rămas bun. Voi reveni cu detalii. Muzica şi personalitatea lui au marcat profund Timişoara. Generaţii de timişoreni au crescut, au trăit şi au sperat cu muzica lui şi a trupei Phoenix. În ajun de Ziua Timişoarei pierdem un Cetăţean de onoare al oraşului. Drum lin, Nicu Covaci”, este mesajul postat de Dominic Fritz.

Liderul Phoenix a murit vineri.

În vârstă de 77 de ani, Nicu Covaci a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier şi operat în martie.

Nicu Covaci a fost fondatorul şi liderul formaţiei Phoenix.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici