Ce a primit în schimb un britanic închis pe nedrept timp de 17 ani

  • Un britanic, închis pe nedrept timp de 17 ani, a primit scuze oficiale de la autorităţi.
  • Comisia de revizuire a cazurilor penale a prezentat scuze lui Andrew Malkinson.
  • Acesta a fost condamnat în mod eronat în 2003 într-un dosar de viol.
779 afișări
Imaginea articolului Ce a primit în schimb un britanic închis pe nedrept timp de 17 ani

Ce a primit în schimb un britanic închis pe nedrept timp de 17 ani

Andrew Malkinson a fost condamnat pe nedrept pentru viol în 2003 şi a petrecut 17 ani în închisoare. Condamnarea sa a fost anulată, după ce ani de zile a protestat susţinând că este nevinovat, potrivit Sky News.

El a fost eliberat în decembrie 2020 după ce au apărut noi dovezi ADN. Acuzaţiile sale au fost anulate anul trecut, după ce noile probe au incriminat un alt bărbat.

Recent, Malkinson a primit scuze de la Comisia de revizuire a dosarelor penale (CCRC).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici