Cei patru copii dispăruţi din Constanţa, găsiţi teferi după cinci zile

Poliţia Constanţa anunţă, sâmbătă, că cei patru copii care au plecat de marţi de acasă şi nu s-au mai întors au fost depistaţi, ei nefiind victime ale unor infracţiuni.

Urmărește
1580 afișări
Imaginea articolului Cei patru copii dispăruţi din Constanţa, găsiţi teferi după cinci zile

Cei patru copii dispăruţi din Constanţa, găsiţi teferi după cinci zile

Poliţia Constanţa anunţă, sâmbătă, că cei patru copii care au plecat de marţi de acasă şi nu s-au mai întors au fost depistaţi, ei nefiind victime ale unor infracţiuni.

„Au fost depistaţi toţi cei patru minori. Nu au fost victimele unor infracţiuni”, transmite Poliţia Constanţa.

Cei patru copii, cu vârste între 7 şi 12 ani, dispăruţi de marţi de acasă, din localitatea Mereni, judeţul Constanţa, au fost căutaţi de poliţişti în toate staţiunile de pe litoral, dar şi în localităţile din apropierea domiciliului.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol au fost sesizaţi vineri cu privire la plecarea voluntară a minorilor Gelil Şaip, de 7 ani, Serdal Şaip, de 9 ani, Baran Şeip, de 10 ani şi Ezen Memet, de 12 ani, toţi din localitatea Mereni, judeţul Constanţa. Este vorba de trei fraţi şi verişorul lor.

UPDATE:

În jurul orei 14.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Constanţa l-au identificat unul dintre cei 4 copii pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa.

Astfel, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus intensificarea căutărilor în zona în care a fost gasit copilul, fiind direcţionate mai multe echipaje de politie. La scurt timp, poliţiştii i-au identificat şi pe ceilalţi 3 copii.

Potrivit Poliţiei, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa în vederea stabilirii unor măsuri privind interesul superior al minorilor.

Deocamdată nu se ştie ce au făsut copiii în timpul în care au lipsit de acasă, însă, primele informaţii arată că nu au fost victime ale unor infracţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dispărut,
găsit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici