- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cele mai mari salarii în Ministerul Muncii, peste 7.000 de lei
Un manager public, secretarul general şi un consilier din Serviciul UIP au cele mai mari salarii din Ministerul Muncii, de peste 7.000 de lei, în timp ce venitul net al ministrului Mihai Şeitan a fost, în aprilie, de 5.361 de lei, unul dintre şoferii instituţiei încasând peste 4.000 de lei.
Cele mai mari salarii în Ministerul Muncii, peste 7.000 de lei (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)
Cel mai mare salariu din Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS), de 8.097 de lei, îl are managerul public din compartimentul Programare şi evaluare program, potrivit unui document conţinând veniturile din luna aprilie achitate angajaţilor din MMFPS, publicat, luni, pe site-ul instituţiei.
Pe locul doi în privinţa veniturilor încasate în MMFPS în luna aprilie se află un consilier din Serviciul UIP, care a avut un salariu net de 7.821 de lei, urmat de secreatrul general, care a încasat 7.504 de lei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Israelul a distrus o facilitate nucleară iraniană. Aceasta era considerată inactivă după închiderea oficială din 2003
-
Olaf Scholz şi Vladimir Putin au vorbit la telefon timp de o oră. Este prima discuţie directă din 2022
-
Macron: Europa se îndreaptă spre un război tarifar cu SUA şi China
-
Industria criptomonedelor este în extaz după victoria lui Donald Trump. Bitcoin, la noi maxime istorice
În topul celor mai bine plătiţi angajaţi din MMFPS, cu venituri mai mari decât ale ministrului, mai sunt şi doi consilieri, unul de la compartimentul Consilieri pentru afaceri europene, care are un salariu de 6.153 de lei şi un consilier de la cabinetul ministrului, care a fost remunerat cu 6.066 de lei.
De altfel, ministrul Muncii are opt consilieri, patru dintre ei având venituri de peste 4.000 de lei, doi de peste 3.700 de lei şi unul de 2.213 lei.
Salariile secretarilor de stat au acelaşi nivel, de 4.693 de lei, fiind uneori mai mici decât veniturile încasate de unii directori sau consilieri. Spre exemplu, un consilier de la Compartimentul securitate socială pentru lucrătorii migranţi a avut în aprilie un venit de 4.843 de lei, directorul Direcţiei de asigurări sociale a încasat 4.786 de lei, cel de la Direcţia verificare de management şi monitorizare 4.910 de lei, iar directorul de la Direcţia politici publice şi comunicare a primit 5.125 de lei.
Un venit de aproape 5.000 de lei a avut în aprilie şi şeful Serviciului economic, iar salarii de peste 4.500 de lei au mai încasat unul dintre consilierii din cabinetul unui secretar de stat (4.685 de lei) şi directorul de cabinet al secretarului de stat din domeniul politicilor familiale (4.567 de lei).
Salarii de peste 4.000 de lei au avut şi directorul adjunct de la Direcţia asigurări sociale (4.192), şeful Serviciului contractare (4.371), un consilier de la compartimentul Control financiar preventiv propriu (4.436), directorul Direcţiei programe incluziune socială (4.005), cel de la Politici de asistenţă socială (4.384) sau cel de la Servicii sociale (4.434).
Un venit de peste 4.000 de lei a încasat şi unul dintre şoferii Ministerului, ceilalţi având salarii cuprinse între 1.474 şi 2.795 de lei, mai mari decât primesc unii referenţi, inspectori sau consilieri din instituţie, ale căror venituri nu depăşesc 1.000 de lei.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 18:33
Iranul sprijină Libanul în negocierile de încetare a focului şi caută să pună capăt „problemelor”
-
astăzi, 18:12