Video Circulaţia pe A2 şi pe magistrala feroviară Bucureşti-Constanţa, întreruptă din cauza unui incendiu de vegetaţie

  • Circulaţia pe autostrada A2 şi pe magistrala feroviară Bucureşti-Constanţa este întreruptă luni după amiaza din cauza unui incendiu de vegetaţie.
  • Acesta a izbucnit în apropierea şoselei şi a afectat vizibilitatea.
  • Maşinile circulă pe trasee deviate.
471 afișări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că un incendiu de vegetaţie se manifestă în apropierea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, din judeţul Călăraşi.

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin oraşul Fundulea.

De asemenea, circulaţia este oprită şi pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km. 23, prin localitatea Brăneşti.

Totodată, din cauza vizibilităţii reduse, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa, a precizat Infotrafic.

Mai multe trenuri sunt oprite în staţiile din apropiere, anunţă CFR.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră, din cauza unui incendiu la vegetaţie, care s-a extins până în zona căii ferate de pe intervalul CF Fundulea - Săruleşti. Echipele ISU au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe intervalul respectiv, pentru a se asigura zona de acţiune necesară stingerii incendiului. Până la finalizarea acţiunii de stingere a incendiului, desfăşurată de echipele ISU, următoarele trenuri sunt oprite temporar în staţiile adiacente sau în linie curentă: IR 581, IR 1588, IR 11086, 11682, 8010 şi 11506”, a transmis CFR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici