Circulaţie închisă după ce un tren de marfă cu 37 de vagoane încărcate s-a defectat

Circulaţia feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Lainici - Pietrele Albe, din cauza defectării unui tren de marfă, în linie curentă, la km 104+800, anunţă CFR SA. Trei trenuri de călători staţionează în gările Lainici, Strâmbuţa şi Pietrele Albe.

Urmărește
303 afișări
Imaginea articolului Circulaţie închisă după ce un tren de marfă cu 37 de vagoane încărcate s-a defectat

Circulaţie închisă după ce un tren de marfă cu 37 de vagoane încărcate s-a defectat

Circulaţia feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Lainici - Pietrele Albe, din cauza defectării unui tren de marfă, în linie curentă, la km 104+800, anunţă CFR SA.

Trenul de marfă, care aparţine operatorului naţional - SNTFM -, efectua un transport pe relaţia Brazi - Arad şi are în compunere 37 de vagoane încărcate.

„Menţionăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1824, care circulă în relaţia Deva - Bucureşti Nord, R 2083, care circulă în relaţia Craiova - Petroşani şi R 2082, care circulă în relaţia Petroşani - Craiova staţionează temporar în gările Lainici, Strâmbuţa, respectiv Pietrele Albe. Estimăm finalizarea operaţiunii de retragere a garniturii defecte de marfă şi redeschiderea liniei în circa 40 - 50 de minute. CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staţionate temporar şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiţii de siguranţă, astfel încât reînscrierea în circulaţie a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp”, spune purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cfr,
treb,
defecţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici