CNAIR, despre lucrările de pe Valea Oltului: Circulaţia va fi redeschisă pe 9 august

De luni se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boiţa - Lazaret, iar circulaţia va fi redeschisă pe 9 august, a anunţat sâmbătă CNAIR.

Urmărește
631 afișări
Imaginea articolului CNAIR, despre lucrările de pe Valea Oltului: Circulaţia va fi redeschisă pe 9 august

Potrivit companiei, acesta este al patrulea weekend în care se desfăşoară lucrări pe versant.

„De luni se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boiţa - Lazaret. Antreprenorul turc a muncit într-un ritm susţinut, ceea ce permite redeschiderea circulaţiei pe data de 9 august, aşa cum s-a stabilit de la început”, a transmis sâmbătă seara pe Facebook CNAIR.

Conform companiei, constructorul continuă execuţia lucrărilor de stabilizare a drumurilor tehnologice şi de curăţare a versantului, iar în operaţiuni sunt implicate şi utilaje grele, astfel că se menţine în continuare ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor şi maselor de pămant pe timpul zilei. Echipele care se ocupă de siguranţa circulaţiei sunt la rândul lor mobilizate pentru a interveni urgent dacă situaţia o impune.

CNAIR reaminteşte că pe DN7 (sectorul Boiţa - Lazaret) circulaţia se desfăşoară între orele 20.00 - 6.00 pentru toţi participanţii la traficul rutier, iar în intervalele orare 7.30 - 8.00 şi 16.30 - 17.00, doar pentru riverani. Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici