Conflict la un supermarket din Capitală. Tată şi fiu, reţinuţi pentru că au bătut o angajată

Doi bărbaţi de 30, respectiv 50 de ani, fiu şi tată, au fost reţinuţi, după ce o femeie, angajată a unui supermarket din Capitală, a fost agresată şi i-au fost adresate injurii.

Urmărește
1283 afișări
Imaginea articolului Conflict la un supermarket din Capitală. Tată şi fiu, reţinuţi pentru că au bătut o angajată

Conflict la un supermarket din Capitală. Tată şi fiu, reţinuţi pentru că au bătut o angajată

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 19 Poliţie au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 30, respectiv 50 de ani, faţă de care se fac cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare.

De fapt, vineri, poliţişti din cadrul subunităţii au fost sesizaţi de o femeie, în calitate de administrator al unui supermarket din Sectorul 5, că o angajată a fost ameninţată, în jurul orei 3.30, cu acte de violenţă, fiindu-i, totodată adresate cuvinte şi expresii jignitoare de către un bărbat.

„În baza probatoriului administrat în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 8 august 2024, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în urma unui conflict spontan, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe concubinul administratoarei supermarket-ului, pe motiv că nu l-ar fi servit, iar după ce ar fi ieşit din incinta magazinului ar fi provocat distrugeri la unul dintre geamuri.

De asemenea, la faţa locului ar fi venit şi tatăl acestuia, un bărbat în vârstă de 50 de ani şi împreună, l-ar fi ameninţat şi l-ar fi agresat fizic pe concubinul administratorei, iar acesteia din urmă i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă. Ulterior, la data de 9 august 2024, în jurul orei 03.30, bărbatul în vârstă de 30 de ani ar fi revenit la adresă şi ar fi ameninţat angajaţii societăţii comerciale”, transmite, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 19 Poliţie i-au identificat şi depistat pe cei doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor, faţă de aceştia fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în faţa instanţei cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul subunităţii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tată,
giu,
bătaie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici