Video Constanţa: Poliţiştii au tras 8 focuri de armă pentru oprirea unui autoturism

Poliţiştii constănţeni au tras opt focuri de armă pentru a bloca un autoturism care nu oprise la un control de rutină şi pe care l-au urmărit în mai multe localităţi, aceştia solicitând şi intervenţia poliţiştilor de la Serviciul Rutier.

Urmărește
98 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, duminică seară, în jurul orei 20.30, poliţiştii din Cumpăna au încercat să oprească pentru un control de rutină un autoturism de culoare albă, cu numere de înmatriculare emise de autorităţile italiene, care se deplasa pe strada Daciei din localitate.

La vederea oamenilor legii însă şoferul a accelerat, astfel că poliţiştii au început să urmărească maşina. Totodată, pentru oprirea autoturismului respectiv au fost trase opt focuri de armă în plan vertical, fără ca maşina urmărită să fie lovită.

Cu toate acestea autoturismul nu a oprit şi s-a îndreptat către localitatea Valu lui Traian, scăpând de urmărirea oamenilor legii. Poliţiştii din Cumpănă au cerut ajutorul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier, care au depistat autoturismul respectiv în trafic, în municipiul Constanţa. Aceştia l-au urmărit până în staţiunea Eforie Nord, unde au reuşit să-l blocheze.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la volanul maşinii se afla un tânăr de 25 de ani, care nu avea permis de conducere, iar în dreapta era proprietarul autovehiculului, un bărbat de 35 de ani, ambii din localitatea Cumpăna.

De asemenea, în portbagajul autoturismului au fost găsite nouă bidoane din plastic, cu capacitatea de câte 30 de litri fiecare, fără conţinut, dar care miroseau a motorină, un prelungitor pentru conectare la curent electric, o funie, o găleată şi o pâlnie metalică.

Pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere şi pentru încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, fiind cercetaţi în stare de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici