Video Constănţean reţinut după ce ar fi furat, în urmă cu 3 ani, 200.000 euro dintr-o locuinţă din Piteşti - VIDEO

Un bărbat din comuna Topalu, judeţul Constanţa, a fost reţinut, fiind acuzat că a furat, în urmă cu trei ani, un seif cu 200.000 de euro din locuinţa unui om de afaceri italian, cu domiciliul în Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
215 afișări

Bărbatul din comuna Topalu, judeţul Constanţa, în vârstă de 39 de ani, este acuzat că a pătruns prin efracţie, în anul 2013, într-o locuinţă din municipiul Piteşti, de unde a sustras suma de 200.000 de euro, dintr-un seif.

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au declarat că banii fuseseră furaţi din locuinţa unui om de afaceri italian, cu domiciliul în Piteşti.

"Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădalin Zamfir.

Miercuri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Sursele citate au afirmat că bărbatul mai este cercetat sub control judiciar pentru furt calificat, infracţiune săvârşită în Tulcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici