Consumul unui aliment scade riscul de deces prematur şi boli cardiovasculare în rândul adulţilor. Cât trebuie să mănânci zilnic
- Uită de unt, maioneză sau alte sosuri bazate pe grăsimi saturate din produse lactate.
- Fie că este folosit în salate sau paste, pe pâine, sau la copt şi prăjit, uleiul de măsline te fereşte de diverse boli.
- Peste 7 grame de ulei de măsline consumat zilnic scade cu 19% riscul de mortalitate din cauza olilor cardiovasculare, dar şi respiratorii.
FOTO Hepta
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO