Crimă îmbibată în alcool la Harghita: bărbat înjunghiat mortal de concubină

Un bărbat de 59 de ani din Topliţa, judeţul Harghita, a murit la spital după ce a fost înjunghiat de concubina lui, iar femeia a fost internată la psihiatrie.

277 afișări
Imaginea articolului Crimă îmbibată în alcool la Harghita: bărbat înjunghiat mortal de concubină

Crimă îmbibată în alcool la Harghita: bărbat înjunghiat mortal de concubină

Poliţiştii din Topliţa au fost sesizaţi, joi seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat din municipiu ar fi fost înjunghiat în locuinţă.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că o femeie de 63 de ani, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan iscat între aceasta şi concubinul său, de 59 de ani, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri în zona abdomenului, cu un obiect tăietor înţepător.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a murit.

Faţă de femeia în cauză, procurorul de caz a dispus măsura internării nevoluntare la Spitalul de Psihiatrie din Tulgheş.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie raportat la omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crimă,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici