Dâmboviţa: Bărbat acuzat că închiria maşini pe care apoi le vindea în străinătate, reţinut

Un bărbat din Baia Mare, acuzat că închiria maşini pe bază de act notarial pe care ulterior le vindea în străinătate, a fost reţinut de poliţiştii din Dâmboviţa, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

99 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Bărbat acuzat că închiria maşini pe care apoi le vindea în străinătate, reţinut

Dâmboviţa: Bărbat acuzat că închiria maşini pe care apoi le vindea în străinătate, reţinut (Imagine: Shuttersock)

Potrivit datelor furnizate, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii din Târgovişte au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 62 de ani, din Baia Mare, acuzat de înşelăciune.

Conform anchetatorilor, la sfârşitul lunii februarie a anului trecut, bărbatul a închiriat o autoutilitară de la o persoană din Târgovişte, cei doi încheind un contract de închiriere pentru şapte zile, autentificat la un birou notarial. Ulterior, bărbatul din Baia Mare a vândut în Ucraina autoutilitara închiriată de la bărbatul din Târgovişte, fără acordul acestuia.

Bărbatul reţinut de poliţiştii din Târgovişte este suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune, el fiind acuzat de fapte similare comise în judeţele Botoşani, Alba şi Bistriţa Năsăud. El va fi prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, poliţiştii formulând pe numele său propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici