Decesul lui Matthew Perry: Unul dintre cei doi medici acuzaţi a pledat vinovat

Unul dintre cei doi medici inculpaţi în ancheta privind moartea actorului Matthew Perry a pledat vinovat miercuri în faţa unui tribunal federal din Los Angeles pentru conspiraţie în vederea distribuirii ketaminei.

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Decesul lui Matthew Perry: Unul dintre cei doi medici acuzaţi a pledat vinovat

Decesul lui Matthew Perry: Unul dintre cei doi medici acuzaţi a pledat vinovat

Dr. Mark Chvez a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei în luna august în cazul anchetei privind moartea actorului din serialul „Friends”, scrie The Guardian.

În aceste condiţii, el este a treia persoană care pledează vinovat în anchetă. Chavez este liber pe cauţiune după ce şi-a predat paşaportul şi a renunţat la licenţa medicală, printre alte condiţii.

Asistentul lui Matthew Perry, care a recunoscut că l-a ajutat să obţină şi să-şi injecteze ketamină, şi o cunoştinţă a lui Perry, care a recunoscut că a acţionat ca mesager şi intermediar de droguri, sunt alte persoane care colaborează cu procurorii care se ocupă de acest caz.

Întrucât medicul a pledat vinovat, el riscă până la 10 ani de închisoare.

Matthew Perry a fost găsit mort de asistenta sa în data de 28 octombrie 2023, iar cauza principală a morţii a fost „efectul acut” al ketaminei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici