Deraierea unui vagon de marfă a blocat circulaţia feroviară între Giurgiu şi Videle

  • Un incident feroviar a perturbat circulaţia trenurilor duminică, pe ruta Giurgiu - Videle.
  • Un vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat în staţia Răduleşti, provocând întreruperea traficului pentru aproximativ două ore.
Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Deraierea unui vagon de marfă a blocat circulaţia feroviară între Giurgiu şi Videle

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară a fost temporar oprită între orele 15.30 – 17.20, pe linia Giurgiu – Videle (simplă, neelectrificată) de pe raza SRCF Bucureşti, din cauza deraierii peste macaze, la ieşire din staţia Răduleşti, a unui vagon din compunerea unui tren de marfă (al şaptelea de la locomotivă).

Trenul care avea în compunere 18 vagoane transcontainer circula pe distanţa Giurgiu Nord – Curtici şi aparţine operatorului de transport feroviar privat Rail Cargo România.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii AGIFER, care vor ancheta cauzele producerii acestui accident, precum şi echipele de specialişti ale SRCF Bucureşti, care vor interveni pentru ridicarea şi repunerea pe linie a vagonului deraiat.

Locomotiva şi primele 6 vagoane din compunerea trenului de marfă au fost retrase, pentru a permite circulaţia trenurilor pe linia 1 şi 2 din staţia Răduleşti, spre staţia Videle.

Trenul IRN 460, care urma să tranziteze zona, a staţionat în staţia Giurgiu Nord, iar cei aproximativ 60 de călători au fost preluaţi de trenul R 9710, care circulă pe relaţia Bucureşti Progresu – Bucureşti Nord.

Trenul R 9346 a staţionat de la ora 16.20 în staţia Târnavele, urmând să fie reînscris în circulaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici