Video VIDEO | Doi bărbaţi bănuiţi că au spart o firmă din Sectorul 6, de unde au furat 40.000 de lei, au fost arestaţi

  • Au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a celor doi bărbaţi.
  • Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
1451 afișări

Doi bărbaţi de 40, respectiv 42 de ani, bănuiţi că au intrat în timpul nopţii, cu mască pe faţă, într-o firmă din sectorul 6 al Capitalei, unde au spart un seif şi au furat 40.000 de lei, au fost arestaţi preventiv.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, joi, doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv de 42 de ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat din incinta unei firme, pe raza sectorului 6.

Poliţiştii au transmis, sâmbătă, că ancheta a fost declanşată de o plângere în care reprezentatul unei societăţi comerciale reclama faptul că în noaptea de 27 spre 28 iunie, prin escaladarea gardului şi ulterior, prin forţarea unei ferestre, persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii comerciale, au tăiat seiful şi au sustras banii aflaţi în interior, prejudiciul fiind de aproximativ 40.000 de lei.

„Cercetările au fost preluate de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, a fost efectuată cercetarea la faţa locului, iar în urma investigaţiilor a rezultat că în sediul firmei ar fi pătruns doi bărbaţi, cu feţele acoperite, care, cu ajutorul unor instrumente de tăiat au secţionat seiful şi ar fi sustras banii aflaţi îninterior”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

În şase august, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au făcut percheziţii în Bucureşti Buzău şi au pus în mişcare două mandate de aducere emise pe numele a doi doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv de 42 de ani.

Pe parcursul percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, iar cei doi bărbaţi au fost duşi la audieri, ulterior fiind reţinuţi.

Au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a celor doi bărbaţi.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici