Două persoane sunt resuscitate, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă

Două persoane sunt resuscitate, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă din judeţul Alba. Alte două persoane au reuşit să iasă singure din autoturism. La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Tg. Mureş.

196 afișări
Imaginea articolului Două persoane sunt resuscitate, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă

Două persoane sunt resuscitate, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă

„Sectia de pompieri Cimpeni intervine pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare la un accident rutier pe DN 75 pe raza loc. Muncelu. Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre un autoturism răsturnat în afara carosabilului, posibil două persoane încarcerate. Forţe alocate: 1 ASAS, 1 EPA şi 1 ambulanţă SAJ”, a anunţat iniţial ISU Alba.

Ulterior, după ce forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii accidentului, a transmis că în autoturism se aflau patru persoane, din care două s-au autoevacuat şi două se află încarcerate în autoturism, în stare inconştient, iar intervenţia este una dificilă deoarecere autoturismul se află intr-o râpă.

„Persoanele nu prezintă semne vitale. S-au început manevrele de resuscitare. La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Tg. Mureş”, a revenit ISU Alba

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
smurd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici