EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 22.00, la Aleph News

  • Anul electoral 2024. Congresul PSD, războiul declaraţiilor PSD-PNL, tensiuni în USR pentru listele parlamentare. Cum stă AUR
  • Va mai rezista coaliţia? Posibile formule de guvernare după 1 decembrie
  • Prezidenţiabili la linia de start. Cine intră în turul al II-lea?
Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 22.00, la Aleph News

EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 22.00, la Aleph News

Astăzi, de la ora 22.00, publicistul Ion Cristoiu şi Mihaela Chircă intră în culisele congresului PSD care a avut loc sâmbătă şi analizează starea principalelor partide pe fondul războiului declaraţiilor dintre liberali şi social-democraţi.

Menţinerea coaliţiei PNL-PSD la guvernare înainte şi după alegerile parlamentare de la 1 decembrie şi ce formule de guvernare ar mai fi posibile sunt alte teme de discuţie în această seară.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Mihaela Chircă discută despre prezidenţiabilii aflaţi în acest moment la linia de start, după oficializarea candidaturii lui Marcel Ciolacu şi confirmarea că Mircea Geoană va intra în cursa pentru Cotroceni.

Iată de ce nu trebuie să ratezi Gândurile lui Cristoiu, luni, 26 august, de la ora 22.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici