Explozie urmată de incendiu la un magazin de bricolaj din oraşul Botoşani. Cel puţin 10 răniţi. Planul roşu a fost activat / Reacţia companiei după producerea exploziei

  • O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri la un magazin de bricolaj din oraşul Botoşani.
  • Autorităţile sunt în alertă.
  • 13 persoane au fost rănite şi primesc îngriji, alte 30 au ieşit singure din magazin.
2268 afișări
Imaginea articolului Explozie urmată de incendiu la un magazin de bricolaj din oraşul Botoşani. Cel puţin 10 răniţi. Planul roşu a fost activat / Reacţia companiei după producerea exploziei

Explozie urmată de incendiu la un magazin de bricolaj din oraşul Botoşani

UPDATE 16:30: Reacţia Dedeman după explozia de la magazinul din Botoşani: o firmă externă desfăşura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz

UPDATE 11.50

ISU Botoşani precizează că este vorba de 13 victime, 12 salvate de pompieri, iar una s-a prezentat singură în UPU.

Dintre acestea, 10 sunt bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 32 şi 63 de ani. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic şi a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la un spital de arşi din ţară. Celelalte victime prezintă arsuri şi traumatisme.

IGSU precizează că centrul comercial are autorizaţie de securitate la incendiu.

UPDATE

12 victime au fost duse la spital, dintre care una în stare gravă, intubată.

Pompierii continuă căutările pentru a găsi alte posibile persoane surprinse în magazin şi pentru lichidarea focului.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, informează IGSU.

Din primele informaţii, şapte persoane au fost rănite şi privesc îngriji medicale. Alte 30 de persoane au ieşit singure din magazin.

Se intervine pentru căutarea altor persoane surprinse în magazin şi pentru stingerea incendiului.

Au fost alocate 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială transport personal victime multiple, 2 ambulanţe SMURD şi 1 unitate de terapie intensivă mobilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici