Fiica transgender a lui Elon Musk a rupt toate legăturile cu tatăl său. Fondatorul Tesla are mai mulţi copii

Xavier Alexander Musk a cerut să-şi schimbe legal numele şi sexul, spunând că nu mai vrea să fie legat de tatăl său biologic în niciun fel.

Urmărește
3126 afișări
Imaginea articolului Fiica transgender a lui Elon Musk a rupt toate legăturile cu tatăl său. Fondatorul Tesla are mai mulţi copii

Vivian Jenna Wilson

Fiica transgender a lui Elon Musk a cerut să-şi schimbe legal numele şi sexul, spunând că nu mai vrea să fie legată de tatăl său biologic în niciun fel.

Tânăra de 18 ani a cerut să fie recunoscută ca femeie şi să aibă numele Vivian Jenna Wilson (Wilson este numele de familie al mamei). Era cunoscută ca Xavier Alexander Musk.

Cererea de schimbare a numelui şi a unui nou certificat de naştere a fost depusă la Tribunalul Superior al oraşului Los Angeles din Santa Monica. 

Musk a fost căsătorit cu mama lui Vivian, scriitoarea canadiană Justine Wilson, din 2000 până la divorţul lor petrecut în 2008. Primul lor copil, Nevada, s-a născut în 2002 şi a murit de sindromul morţii subite a sugarului (SIDS) la 10 săptămâni.

Conform Ministerul Sănătăţii, „constă într-o moarte subită a unui copil cu vârsta cuprinsă între o lună şi un an, care rămâne neexplicată după o anchetă amănunţită, inclusiv o examinare detaliată a împrejurărilor şi a locului în care s-a produs decesul, revizuirea istoricul clinic şi o autopsie completă”.

Cuplul i-a avut pe fii gemeni Xavier şi Griffin, apoi pe tripleţi, Damian, Kai şi Saxon. Mai are doi copii, X Æ A-Xii şi Exa Dark Sideræl. Copiii săi au ales să rămână în umbră, în ciuda faimei tatălui lor.

De Ziua Tatălui, antreprenorul a postat pe Twitter că îşi iubeşte toţi copiii.

Musk s-a exprimat pe tema transgender şi a fost etichetat ca anti-gay de mai multe ori. Documentul instanţei de a schimba numele şi sexul fiicei sale a fost depus cu o lună înainte ca acesta să-şi declare public sprijinul pentru Partidul Republican, după ce votase anterior ca democrat.

El a mai spus că este un fan al lui Ron DeSantis, guvernatorul republican al Floridei, care a introdus aşa-numita lege „Nu spuneţi gay”. Această lege controversată împiedică şcolile să-i înveţe pe elevi despre orientarea sexuală şi problemele de gen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici