Firea, după ce a sancţionat compania Energetica care a cumpărat trei maşini: Nu sunt de acord

Gabriela Firea a sancţionat conducerea companiei Energetica după ce au fost achiziţionate 3 maşini cu tracţiune integrală, deoarece, precizează primarul Capitalei, procedura nu a fost necesară. Firea a cerut şi o analiză a tuturor achiziţiilor demarate de Energetica.

2112 afișări
Imaginea articolului Firea, după ce a sancţionat compania Energetica care a cumpărat trei maşini: Nu sunt de acord

Firea, după ce a sancţionat compania Energetica după ce a achiziţionat 3 maşini: Nu sunt de acord

Primarul General, Gabriela Firea, a sancţionat conducerea Companiei Municipale Energetica, în urma achiziţiei a trei autoturisme cu tracţiune integrală, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

„Nu sunt de acord cu astfel de achiziţii, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecinţă, am solicitat remedierea acestei situaţii, eventual prin vânzarea lor şi achiziţia unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit comunicatului, Firea a cerut o analiză a tuturor achiziţiilor acestei companii.

„Prin anunţul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziţia a 3 autovehicule Euro6, cu motorizarea de 1591cmc, 177 CP, tracţiune integrală, varianta de echipare medie şi consum mediu de 7,4 l/100km. Facem precizarea că, în anul 2020, Compania Municipală Energetica Bucureşti va demara cel puţin 3 şantiere consecutive – Piaţa Bobocica, Drumul Taberei şi Ferentari - pentru modernizarea reţelei de termoficare a Capitalei”, mai arată sursa citată.

Termoenergetica este compania care a preluat activitatea RADET, după ce aceasta a intrat în faliment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici