FOTO Clujenii au ţinut o maşină în echilibru deasupra unei râpe, după ce o femeie parcase greşit

  • O femeie a parcat maşina pe coasta de pe marginea unui drum din Cluj-Napoca, peste acostament, iar vehiculul a fost la un pas să se prăbuşească în râpă 8 metri.
  • Cele două au fost salvate de trecători, care au ţinut autoturismul în echilibru până la sosirea pompierilor.
976 afișări
Imaginea articolului FOTO Clujenii au ţinut o maşină în echilibru deasupra unei râpe, după ce o femeie parcase greşit

Clujenii au ţinut o maşină în echilibru deasupra unei râpe, după ce o femeie parcase greşit

Două echipaje de pompieri au interveit, sâmbătă, pentru a opri de la prăbuşire, după ce o femeie a parcat în coastă, pe strada Mihail Sebastian, pe marginea drumului.

Autoturismul a fost parcat peste acostament şi a început să alunece în josul coastei, în timp ce şoferiţa şi o pasageră se aflau în interior.

Prezenţa de spirit a unor trecători a însemnat pentru cele două femei din vehicul salvarea, deoarece aceştia au reuşit să oprească prăbuşirea maşinii la o diferenţă de nivel de ceva 7-8 metri.

Cele două femei au ieşit din maşină în acele momente, iar pompierii au găsit vehiculul ţinut în echilibru.

Autoturismul a fost asigurat şi readus pe carosabil, de către pompieri, folosind troliu, cordiţe şi echipamente de salvări din dotarea autospecialelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici