- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (22.03.2017, 08:21)
- Andreea Traicu , Anca Olteanu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video FOTO, VIDEO Activitatea feroviară, RELUATĂ în regionalele Bucureşti, Craiova, CF Cluj, Iaşi, Galaţi, Constanţa, după un protest spontan la CFR / Se poartă discuţii pentru încetarea totală a protestului
Zeci de trenuri, între care două internaţionale spre Budapesta şi unul care venea de la Viena, au fost oprite în gări, în urma unui protest spontan al angajaţilor CFR. UPDATE Activitatea feroviară a fost reluată în regionalele Bucureşti, Craiova, CF Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, la ora actuală purtându-se discuţii pentru încetarea protestului spontan cu angajaţii din anumite staţii de pe raza de activitate a regionalelor Braşov şi Timişoara.
Urmărește
6779 afișări
VEZI MAI JOS GALERIA FOTO
UPDATE 14:57 Activitatea feroviară, reluată în regionalele Bucureşti, Craiova, CF Cluj, Iaşi, Galaţi, Constanţa
CFR SA anunţă că activitatea feroviară a fost reluată în regionalele Bucureşti, Craiova, CF Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, la ora actuală purtându-se discuţii pentru încetarea protestului spontan cu angajaţii din anumite staţii de pe raza de activitate a regionalelor Braşov şi Timişoara.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Știi cum procedezi duminică, pe 24. Te duci la vot și cauți Trump pe buletin. Cu Nicu și Marcel rămâne cum am stabilit
-
Adrian Sârbu: Ştii cum procedezi duminică, pe 24. Te duci la vot şi cauţi Trump pe buletin. Cu Nicu şi Marcel rămâne cum am stabilit
-
Ciucă: Al doilea zbor privat plătit de Nordis pentru Ciolacu, acum la Madrid. Menţin apelul să se retragă
-
Donald Trusk avertizează că ameninţarea unui război global este „serioasă şi reală”
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA precizează că trenurile care au fost oprite în staţiile de formare vor fi reprogramate pentru reînscrierea în circulaţie, iar cele care au staţionat în gările de pe traseu îşi vor continua parcursul până la destinaţiile finale.
„În urma discuţiilor purtate în prima parte a zilei între conducerea companiei şi salariaţii care au declanşat acest protest spontan s-au dat asigurări că vor fi analizate şi se vor căuta soluţii pentru revendicările şi problemele salariaţilor, aceştia fiind informaţi că odată cu aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli va fi negociată şi promovată o grilă de salarizare bazată pe coeficienţi de ierahizare care să reflecte în mod echitabil importanţa funcţiilor şi a meseriilor la compania CFR SA”, menţionează CFR într-un comunicat.
Reprezentanţii CFR precizează că o continuare a protestului nu este legală. „Salariaţiilor li s-a atras atenţia că mesajul lor a fost înţeles, dar că o continuare a acestor forme de protest este în afara legii, aduce prejudicii importante companiei şi afectează toţi pasagerii care şi-au programat călătoria pentru ziua în curs”, se arată în comunicat.
Negocierile pe marginea Contractului Colectiv de Muncă (CCM) pentru perioada 2017-2018 sunt programate să înceapă la ora 15.00.
UPDATE 12:43 Ministrul Transporturilor: Greva la CFR a fost declanşată după ce am fost asiguraţi că nu va avea loc
Ministrul Transporturilor a declarat miercuri că cei de la calea ferată au declanşat greva după ce cu o seară înainte s-au purtat discuţii la minister şi se convenise că nu va avea loc nici un conflict de muncă.
Greva de la CFR a avut loc după ce marţi seară reprezentanţii Ministerului Transporturilor s-au întâlnit cu cei ai administraţiei şi ai federaţiilor sindicatele reprezentative fiind discutată problema creşterii anvelopei salariale cu 22,5%, dar şi expirarea contractului colectiv de muncă.
„Am primit asigurări că nu va fi declanşată greva”, a declarat, la începutul şedinţei de guvern, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.
Acesta a spus că miercuri, la ora 15, vor avea loc noi întâlniri cu reprezentanţii administraţiei şi ai federaţiilor sindicatele.
UPDATE 11:39 114 trenuri sunt afectate de greva spontană a angajaţilor CFR
114 trenuri sunt afectate, la ora transmiterii acestei ştiri, de greva angajaţilor CFR, cele mai multe garnituri fiind oprite în staţiile din Galaţi, Braşov sau Timişoara.
Potrivit datelor oficiale, traficul a 114 garnituri este afectat de greva angajaţior CFR, dintre acestea, 13 garituri fiind oprite la Gara de Nord, 39 la Braşov, Galaţi- 38 sau Timişoara-23.
Compania Naţională de Căi Ferate informează că o parte dintre angajaţii feroviari au declanşat un protest spontan începând cu ora 07.00, acţiune care afectează graficul de circulaţie al trenurilor.
"Acest protest are loc în contextul în care administraţia şi federaţiile sindicatele reprezentative se află deja în negocieri pentru semnatare noului Contractul Colectiv de Muncă 2017-2018, negocieri în cadrul cărora conducerea CFR SA a anunţat că în bugetul companiei pentru anul 2017 este inclusă o creşterea a fondului de salarii cu 22,5%, creştere care se va regăsi, în urma negocierilor cu partenerii sociali, în salariile angajaţilor. Menţionăm faptul că, administraţia a propus partenerilor sociali încheierea unui acord până la semnarea CCM pentru perioada 2017/2018 pentru a asigura astfel protecţie socială angajaţilor, relaţii de muncă echitabile, precum şi un cadru normal şi legal de funcţionare a companiei după expirarea pe 21 martie 2017 a contractului colectiv de muncă", transmite CFR.
Miericuri, la ora 15.00, este programată o nouă rundă de negocieri.
"De asemenea, compania atrage atenţia salariaţilor că acestă formă de protest încalcă procedurile legale, aduce grave prejudicii companiei, prin înregistrarea de pierderi financiare, şi afectează transportul pasagerilor care şi-au procurat deja biletele pentru efectuarea călătoriei, conform graficului de circulaţie din Mersul Trenurilor", transmite CFR.
UPDATE 11:00 Trenurile au pornit din gările CFR Cluj-Napoca şi Craiova, întârzierile sunt de 200 de minute
Greva a fost oprită în gările din Cluj-Napoca şi Craiova, anunţă reprezentaţii sindicatelor, iar trenurile dinspre şi spre cele două destinaţii au început să circule. Întârzierile ajung deja la 200 de minute.
Două trenuri, Cluj- Budapesta şi Cluj-Bucureşti au pornit din gara CFR din Cluj, însă cu întârzieri mari. Şi traficul feroviar a fost reluat din gara Craiova şi înspre această destinaţie. Trenul 1823 cu plecare în direcţia Videle, Roşiori, Craiova a pornit din Gara de Nord, dar de asemenea, cu mari întârzieri.
Sute de călători au fost afectaţi de greva spontană a angajaţilor CFR. "Trebuia să plec la 8:40 la Craiova, mai e un tren la 10:30. L-am pierdut şi pe acela", spunea un călător care aştepta în faţa casei de bilete de la Gara de Nord.
"Aveam tren la 8.00 spre Braşov şi de atunci aşteptăm în gară", au spus doi tineri care aştepta la casele de bilete.
"Sunt mâhnită. Sunt necăjită. Trebuia să plec la 8:30 spre Galaţi. Am cumpărat bilet azi, la 7:15", a afirmat, pentru MEDIAFAX, o călătoare care aştepta în faţa tabelei de sosiri-plecări.
Sindicaliştii au fost chemaţi la negocieri începând cu ora 15.00, aceştia fiind nemulţumiţi că nu a fost încheiat un nou contract colectiv de muncă şi de nivelul de salarizare.
UPDATE 9:40 La Bucureşti, trenurile sunt oprite până la ora 10.00
La Bucureşti, trenurile sunt oprite până la ora 10.00, după cum afirmă personalul de la casierii, dar călătorii spun că nici pentru trenurile de după ora 10.00 nu se vând bilete.
Potrivit CFR SA, la ora 9.20 erau oprite patru trenuri în Regionala Bucureşti, 36 în Regionala Cluj, 40 la Braşov, 20 la Iaşi, trei la Craiova şi 20 la Timişoara.
UPDATE 09:38 Încă un tren internaţional, oprit la Şelimbăr, în judeţul Sibiu
Şase trenuri sunt afectate de greva CFR, în judeţul Sibiu, una dintre garnituri având destinaţia Budapesta.
Potrivit reprezentanţilor CFR patru trenuri sunt oprite în Gara Sibiu, unul la Şelimbăr şi altul la Mediaş.
Cele patru trenuri care s-au oprit în Gara Sibiu trebuie să ajungă la Făgăraş, Mediaş, Vinţu de Jos şi Râmnicu Vâlcea.
Trenul care este staţionat în Gara Mediaş trebuie să ajungă la Sibiu, iar cel care este oprit la Şelimbăr avea destinaţia Budapesta.
„Din estimările noastre sunt afectaţi în acest moment circa două sute de oameni”, a declarat Lucian Ilie, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Sibiu.
Trei trenuri sunt oprite în gara Bistriţa.
Trei trenuri de călători care trebuiau să plece din gara Bistriţa în intervalul ora 7.00 – 9.00 au fost oprite în gardă de angajaţii CFR care au declanşat miercuri dimineaţa o grevă spontană.
Este vorba despre trenurile regionale 14011 Bistriţa-Nord – Cluj Napoca, 18251 Bistriţa-Nord – Miceştii de Câmpie şi 4206 Bistriţa-Nord – Vatra Dornei.
“Nu este vorba despre o grevă organizată de sindicat, este o grevă spontană care a are loc în intervalul orar 7.00 – 9.00 declanşată de angajaţii CFR nemulţumiţi de salarii” a declarat pentru MEDIAFAX unul dintre angajaţii CFR Bistriţa.
Nici telefoanele pentru informaţii nu au funcţionat în acest interval orar, angajaţii refuzând să ofere detalii despre mersul trenurilor sau întârzâierile care au loc.
Cei care doresc să renunţe la călătorie, la cerere li se va restitui contravaloarea biletelor, potrivit unui comunicat pe cfrcalatori.ro
Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, pe raza Regionalei CFR Cluj sunt afectate în total 36 de trenuri.
Patru trenuri de călători şi alte şase de marfă sunt oprite în gările din judeţul Hunedoara ca urmare a grevei spontane declanşată de personalul feroviar.
Acceleratul 1821 Mangalia-Arad, care trece şi prin gări din judeţul Hunedoara este oprit, încă de dimineaţă, în gara din Subcetate. Un personal care trebuia să plece la ora 7.00 din gara Petroşani nu a mai plecat, ca urmare a protestului. În Gara din Simeria este oprit, de la ora 7.00, trenul Inter Regio 346 care ar trebui să circule pe ruta Viena- Bucureşti. Un alt tren de călători afectat de greva de pe calea ferată este cel care trebuia să ajungă la Săvârşin, garnitura fiind şi ea oprită în gara Simeria. Un alt tren, care pleca din Cluj şi tranzita judeţul Hunedoara nu a mai plecat, miercuri dimineaţă de la Cluj, fiind oprit în gară, tot din cauza grevei personalului de la CFR Infrastructură.
Pe lângă trenurile de călători, alte şase trenuri de marfă sunt şi ele oprite în gări de pe raza judeţului Hunedoara.
În judeţul Hunedoara sunt 40 de angajaţi ai CFR Infrastructură care au declanşat greva în gara Simeria, alte 20 de persoane din Simeria Triaj s-au alăturat acţiunii susţinându-i pe protestatari.
Angajaţii CFR reclamă faptul că începând de marţi au rămas fără Contract Colectiv de Muncă, iar acţiunile lor de protest care au avut loc la Bucureşti în februarie şi martie nu au trezit interesul factorilor de decizie.
„Protestul nu are legătură cu sindicatul. Am rămas fără contract colectiv de muncă şi muncim pe salariul minim pe economie. De la mecanici până la impiegaţii de mişcare, toţi au salariul minim”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, unul dintre mecanicii CFR care au declanşat acţiunea de protest.
Potrivit sursei citate, pe lângă revendicările salariale, există şi revendicări legate de statutul feroviarului.
”Nu avem un statut. Din cauza lipsurilor, oamenii sunt nevoiţi să încalce, de multe ori atribuţiile de serviciu, iar acest statut ne-ar proteja”, a mai spus mecanicul.
Starea infrastructurii este şi ea cauzatoare de nemulţumiri. Mecanicul susţine că sunt gări fără încălzire, grupurile sanitare sunt sub orice critică, la fel fiind şi dormitoarele personalului.
Oamenii reclamă faptul că deşi salariul minim a crescut în ultimii ani, la CFR nu se regăseşte întreaga creştere a salariului minim.
”Vom sta în grevă pe termen nelimtat, până cineva se va apleca asupra problemelor noastre şi vor fi luate măsuri. Am văzut la acţiunile de protest din 16 februarie şi 17 martie că nimeni nu ne-a băgat în seamă. Poate acum o vor face”, a completat mecanicul.
Călătorii surprinşi în trenurile blocate din cauza grevei trebuie să îşi găsească soluţii alternative pentru a continua drumul.
Cel puţin cinci trenuri staţionează, miercuri dimineaţa, în gări sau pe traseul pe care îl parcurgeau pe raza judeţului Alba, în urma protestului spontan, iar directorii regionali poartă discuţii cu salariaţii să redeschidă circulaţia, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul CFR Călători.
Un tren care circulă pe ruta Iaşi-Timişoara Nord staţionează în Gara CFR din Alba Iulia, iar alte patru trenuri, care circulă pe ruta Alba Iulia – Cluj-Napoca sunt oprite pe traseu.
”Directorii regionali poartă discuţii cu salariaţii să îşi reia munca şi să redeschidă circulaţia”, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, surse din cadrul CFR Alba.
Un călător a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că venea de la Teiuş spre Alba Iulia, iar trenul s-a oprit pe traseu, însă nu a ştiut că este vorba despre un protest spontan.
UPDATE ora 9.03 - Zeci de trenuri, între care trei internaţionale, oprite în gări
O parte a membrilor Sindicatului Libertatea Căi Ferate Cluj au întrerupt, miercuri, spontan, activitatea, nemulţumiţi că nu au primit garanţii că salariile lor vor fi majorate, fiind afectate de grevă un număr de 8 trenuri de călători, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Liderul Sindicatului Libertatea Căi Ferate Cluj, Marius Mureşan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că angajaţii din căile ferate sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu s-a încheiat Contractul Colectiv de Muncă.
”Este o oprire spontană a activităţii. Eu am avut discuţii miercuri dimineaţă înainte de ora 7 cu salariaţii şi o parte din sindicat, m-au asigurat, iniţial, că nu fac protestul, după care, după ora 7, m-au sunat că totuşi intră în această formă de frevă spontană şi oresc circulaţia trenurilor. Motivul este neîncheierea Constractului Colectiv de Muncă şi faptul că nu au garanţii că vor primi majorarea salarială promisă de conducerea Companiei Naţionale CFR. Nu ştiu câţi oameni sunt în grevă nici câte trenuri sunt afectate”, a spus Mureşan.
Potrivit acestuia, sindicaliştii au negociat în ultimele 45 de zile încheierea Contractului Colectiv de Muncă cu administraţia, dar negocierea a fost una ”surdă”.
”Tensiunea s-a instalat din februarie, au fost diferenţe foarte mici de salarii între impiegaţii de mişcare şi acari, un acar având aproape salariul unui impiegat, şi vorbim de funcţii şi responsabilitţi total diferite. Noi am cerut o majorare a salariilor cu 25% şi aceasta să se diferenţieze în funcţie de responsabilităţi şi volum de muncă. S-a anunţat o majorare de 22,5% a fondului de salarii, ceea ce este un pas înainte, dar nu s-au primit garanţii că această creştere se va regăsi în salariile angajaţilor”, a mai spus Mureşan.
Sunt afectate de greva spontană 8 trenuri de călători, de diverse tipuri, chiar şi internaţionale, care leagă Cluj-Napoca de Bucureşti, Dej, Oradea, Teiuş, Budapesta, iar unele sunt oprite în staţii de pe raza judeţului Cluj.
La Iaşi protestează aproximativ 50 de angajaţi CFR. Trenul din Iaşi spre Galaţi Nord, programat să plece la ora 7.46 şi trenul spre Suceava care avea plearea la ora 7 au rămas în gară.
Mai sunt trenuri care trebuie să plece din Gara iaşi, la ora 9, sore Dorohoi, Bacău şi Hârlău între orele 9 ora 9.30. Sunt circa 30 de persoane care, la ora transmiterii acestei ştiri aşteaptă să plece pe peron, li s-au eliberat bilete, dar nu ştiu dacă vor pleca trenurile.
Pe Regionala CFR Timişoara sunt oprite 20 de trenuri, printre care gările Arad, Curtici, Aradul Nou, Deva, Simeria şi Simeria Triaj, dar şi Petroşani, Sub Cetate, Ilia, Băile Călacea, Vonga, Săvârşin, Orţişoara, gări din judeţele Arad, Hunedoara şi Timiş.
Două trenuri sunt internaţionale, unul pe ruta Timişoara- Budapesta, blocat în gara Vinga de la ora 7.55, iar al doilea este Viena – Bucureşti, blocat la Simeria, de la ora 7.10.
Ioan Alexandru Simu, director CFR Regionala Timişoara a declarat miercuri dimineaţa că nu ştie cât va dura protestul, fiind unul spontan.
„Încercăm să luăm măsuri pentru ca pasagerii să fie cât mai puţin afectaţi, însă fiind un protest spontan al angajaţilor nu ştim cât va dura”, a declarat Simu corespondentului MEDIAFAX.
Un tren este oprit şi la Filiaşi. Este vorba de trenul care a plecat de la Târgu Jiu şi mergea spre Craioava
Cinci trenuri de călători sunt oprite în Prahova, la ora transmiterii acestei ştiri, în urma grevei spontane declanşate de angajaţii CFR miercuri dimineaţă.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Transporturi Feroviare, două trenuri Interregio si 3 Regio au fost oprite, la ora 8, în gările din Ploieşti Sud, Cricov, Inoteşti şi Mizil, pe Valea Prahovei nefiind niciun tren blocat.
Sursa citată a mai precizat că greva este anunţată până la ora 10.00, împiegaţii şi mecanicii fiind cei care sunt nemulţumiţi, protestul nefiind organizat de liderii sindicali.
UPDATE ora 9.02 - Sindicate: Oprirea trenurilor a fost spontană, avem promisiuni că salariile vor creşte cu 22,5%
„Oprirea trenurilor a fost spontană, nu este o acţiune sindicală, ci un protest cu stoparea circulaţiei în 11-12 puncte de lucru. Bugetul CFR pe anul acesta a plecat spre aprobare cu o creştere salarială de 22,58%”, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX liderul sindical Gheorghe Frăţică.
Compania Naţională de Căi Ferate informează că o parte dintre angajaţii feroviari au declanşat un protest spontan începând cu ora 07.00, acţiune care afectează graficul de circulaţie al trenurilor.
„Ieri, la negocieri, am atras cu toţii atenţia că există premisele opririi voluntare a trenurilor, din cauză că sunt foarte mulţi oameni care au doar salariul minim pe economie şi nu mai au răbdare. Avem promisiuni că bugetul de venituri şi cheltuieli la CFR Infrastructură a plecat spre aprobare cu o majorare de 22,58% a fondului de salarii. Probabil că aprobările acestea durează o săptămână, două, dar unii oameni nu mai cred în promisiuni şi nu mai aşteaptă, mai ales că au văzut la televizor ce măriri de salarii se promit. Ei spun că atunci când e să ni se ia suntem bugetari, dar când să ni se dea nu mai suntem bugetari”, a spus Gheorghe Frăţică, preşedintele Federaţiei Mişcare-Comercial CFR.
„Avem şi astăzi negocieri, contractul de muncă este practic expirat. Dacă nu ajungem la un acord, declanşăm conflictul de muncă”, a mai spus liderul sindical.
"Acest protest are loc în contextul în care administraţia şi federaţiile sindicatele reprezentative se află deja în negocieri pentru semnarea noului Contractul Colectiv de Muncă 2017-2018, negocieri în cadrul cărora conducerea CFR SA a anunţat că în bugetul companiei pentru anul 2017 este inclusă o creşterea a fondului de salarii cu 22,5%, creştere care se va regăsi, în urma negocierilor cu partenerii sociali, în salariile angajaţilor. Menţionăm faptul că, administraţia a propus partenerilor sociali încheierea unui acord până la semnarea CCM pentru perioada 2017/2018 pentru a asigura astfel protecţie socială angajaţilor, relaţii de muncă echitabile, precum şi un cadru normal şi legal de funcţionare a companiei după expirarea pe 21 martie 2017 a contractului colectiv de muncă", transmite CFR.
La ora transmiterii ştirii, sunt trenuri oprite pe şapte regionale: Bucureşti, Cluj, Craiova, Timişoara, Braşov, Iaşi, Galaţi.
"Reamintim că până în prezent conducerea CFR SA a parcurs toate etapele necesare demarării negocierilor cu federaţiile sindicale representative (semnatare ale contractului colectiv) şi a respectat termenele legale pentru elaborarea şi promovarea bugetului companiei pentru acest an, proiectul fiind deja avizat de Consiliul de Administraţie (CA) şi aprobat de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) şi transmis ministerelor pe circuitul de avizare şi aprobare, prin emiterea hotărârii de guvern", mai spune CFR.
Miericuri, la ora 15.00, este programată o nouă rundă de negocieri.
"De asemenea, compania atrage atenţia salariaţilor că acestă formă de protest încalcă procedurile legale, aduce grave prejudicii companiei, prin înregistrarea de pierderi financiare, şi afectează transportul pasagerilor care şi-au procurat deja biletele pentru efectuarea călătoriei, conform graficului de circulaţie din Mersul Trenurilor", transmite CFR.
Călătorii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.
Citeşte şi: Cod galben de ceaţă în Vrancea şi Harghita
Citeşte şi: Cum au ajuns românii pe LISTA NEAGRĂ la centrul de transplant din Viena. Fost ministru al Sănătăţii: Este de o iresponsabilitate...
Citește pe alephnews.ro: Donald Tusk, premierul Poloniei, avertizează că amenințarea unui Al Treilea Război Mondial este „serioasă și reală”
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Intră România în Schengen din ianuarie? Momentul decisiv ar putea fi reprezentat de discuția de la Budapesta
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Lumină misterioasă pe cerul Ploieștiului, noaptea, la ora 23:57. 'Odată cu acest sunet dubios, s-a întrerupt și emisia la TV'
CANCAN.RO
Cod roșu de viscol și ninsori abundente în România, emis de meteorologii de la Severe Weather Alert
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe