Galaţi. O femeie care vorbea cu o păpuşă a încercat să voteze, dar a fost luată de un echipaj medical

O femeie care vorbea cu o păpuşă pe care o ţinea în braţe a încercat să voteze într-o secţie din Galaţi. Ea a fost preluată de un echipaj medical.

3546 afișări
Imaginea articolului Galaţi. O femeie care vorbea cu o păpuşă a încercat să voteze, dar a fost luată de un echipaj medical

Galaţi. O femeie care vorbea cu o păpuşă a încercat să voteze, dar a fost luată de un echipaj medical

Potrivit IPJ Galaţi, incidentul a avut loc în jurul orei 14:00, la Secţia de votare nr.148 din municipiul Galaţi. Femeia a fost oprită de un poliţist care i-a cerut să se legitimeze.

„O femeie în vârstă de 28 ani, din Galaţi, care afişa un comportament neadecvat, în sensul că purta în urechi o pereche de căşti audio şi avea cu ea o păpuşă căreia îi vorbea. Persoana în cauză a solicitat să intre în secţia de votare moment în care poliţistul aflat în dispozitiv de ordine publică a încercat să comunice cu aceasta, solicitându-i cartea de identitate în vederea legitimării”, au transmis poliţiştii.

Deoarece femeia a refuzat să comunice cu poliţistul, acesta a solicitat intervenţia unui echipaj medical. Femeia cu păpuşă a ajuns la spital.

„Femeia a refuzat să comunice cu poliţistul şi a părăsit incinta secţiei de votare. În afara secţiei, aceasta a început să vorbească la telefon şi ulterior cu păpuşa, aspect observat de către poliţist, care a solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă. Persoana în cauză este cunoscută cu afecţiuni psihice. Aceasta a fost preluată de către echipajul medical şi transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi”, a precizat IPJ Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici