GALERIE FOTO Terasă suspendată, duşuri şi sală de fitness pentru angajaţii unei clădiri de birouri, în Timişoara/ Accesul, pe baza de recunoaştere facială

O clădire de birouri clasa A cu zece etaje se construieşte la Timişoara, investiţia totală ajungând la 30 de milioane de euro. Angajaţii vor intra în clădire pe bază de recunoaştere facială sau amprentă şi vor avea la dispoziţie o terasă suspendată, duşuri, un restaurant şi o sală de fitness.

Urmărește
1818 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Terasă suspendată, duşuri şi sală de fitness pentru angajaţii unei clădiri de birouri, în Timişoara/ Accesul, pe baza de recunoaştere facială

GALERIE FOTO?Terasă suspendată, duşuri şi sală de fitness pentru angajaţii unei clădiri de birouri, în Timişoara

Clădirea de birouri se construieşte pe Calea Torontalului din Timişoara, iar investiţia totală se ridică la suma de 30 de milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vlad Vela, general manager la Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului Vox Technology Park, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an.

"Clădirea va fi finalizată până la sfârşitul anului 2017, acum suntem la etajul şase, este un proiect care se poate vedea. 54% din spaţii sunt închiriate deja, 90% unor companii specializate în domeniul IT şi servicii business noi în Timişoara”, a afirmat general managerul Werk Property Group.

De asemenea, Vlad Vela a spus că angajaţii nu vor mai fi nevoiţi să poarte ecusoane, pentru că accesul în clădire se va face pe bază de recunoaştere facială sau amprentă, în cazul celor care nu au telefoane inteligente.

"Accesul în clădire va fi prin recunoaştere facială. Angajaţii nu vor mai merge cu legitimaţia la gât. Scoţi telefonul, deschizi o aplicaţie, zâmbeşti frumos, faci o poză şi ţi se deschide uşa. Pentru cei care nu au telefoane inteligente, accesul în clădire se va face pe bază de amprentă. Nu facem o clădire de birouri pur şi simplu pentru că aveam terenul. Am zis că nu are rost să facem o clădire care în cinci ani de zile să fie o clădire veche, ceea ce s-a întâmplat cu multe clădiri din Timişoara, ci să facem o clădire a viitorului. Vor fi realizate parcări cu încărcătoare pentru maşini electrice, am făcut duşuri speciale pentru biciclişti, pentru că vor fi mulţi angajaţi care vor veni la muncă cu bicicleta, va fi amenajată o terasă suspendată”, a explicat Vlad Vela.

Potrivit reprezentanţilor Werk Property Group, clădirea de birouri va oferi o gamă largă de servicii, gândite special pentru a acoperi nevoile angajaţilor. Printre acestea se numără o zonă comercială la parter, servicii bancare, restaurant, bistro şi cafenea – pentru pauze scurte sau ca spaţiu informal de întâlniri, sală de conferinţe pentru întâlniri de afaceri sau evenimente de business şi sală de fitness complet echipată. Accesul la aceste facilităţi va fi permis şi după terminarea programului de muncă. De asemenea, proiectul vizează obţinerea certificatului verde, cu scopul reducerii costurilor de întreţinere şi funcţionare.

“Clădirea va avea un certificat verde BREEAM Excellent. Dacă nu mă înşel, sunt două clădiri în România cu acest certificat, una în Cluj şi alta în Bucureşti. Acest certificat înseamnă costuri mai mici pentru chiriaşi. Avem de gând să facem câteva proiecte cu Universitatea Politehnica din Timişoara, încercăm să preluăm din facultate studenţi care pot să lucreze în domeniul IT şi să ajutăm clienţii noştri să se dezvolte. Este o idee foarte bună, cred că reprezentanţii universităţii vor fi de acord”, a afirmat Vlad Vela.

Vox Technology Park va oferi 26.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri pentru închiriat şi până la 3.500 de metri pătraţi pe etaj, cea mai mare suprafaţă închiriabilă pe etaj din Timişoara.

Clădirea de birouri este dispusă pe două corpuri de înălţimi diferite. Toate spaţiile prevăzute pentru birouri sunt amplasate spre exteriorul clădirii, astfel încât locatarii să beneficieze de cât mai multă lumină naturală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici