Gimnasta Larisa Iordache a fost retrasă din proba de individual compus de la CE de gimnastică de la Basel

La recomandarea medicilor, gimnasta Larisa Iordache nu va concura în finala Campionatului European, la proba de individual compus, a anunţat vineri dimineaţă Federaţia Română de Gimnastică. Gimnasta anunţase că a avut probleme de sănătate, miercuri, când a reuşit să se califice la Jocurile Olimpice.

5050 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Larisa Iordache a fost retrasă din proba de individual compus de la CE de gimnastică de la Basel

Gimnasta Larisa Iordache a fost retrasă din proba de individual compus de la CE de gimnastică de la Basel

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat joi dimineaţa că Larisa Iordache a evoluat cu probleme de sănătate la Campionatul European de la Basel, în timpul probelor care i-au asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Aceste probleme au determinat stafful medical al delegaţiei României la competiţie să o retragă pe gimnastă din finala probei de individual compus.

În cazul în care medicii vor considera că sănătatea nu îi este pusă în pericol, ea va fi prezentă în finalele pe aparate de duminică.

Se va stabili dacă va concura atât la bârnă (unde este calificată cu primul punctaj, 13.466), cât şi la sol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici