Gorj: Tată şi fiică sunt daţi dispăruţi

Un bărbat de 33 de ani şi fiica lui în vârstă de 7 ani au fost daţi dispăruţi de familie, după ce bărbatul, care este divorţat de mama fetei, a luat copila şi nu a mai adus-o aşa cum ar fi trebuit.

Urmărește
623 afișări
Imaginea articolului Gorj: Tată şi fiică sunt daţi dispăruţi

Tatăl fetei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi duminică de o femeie de 39 de ani, din comuna Şcheia, judeţul Iaşi, cu privire la faptul că în urma divorţului de către soţul său de 33 de ani, din comuna Turburea, fiica lor în vârstă de 7 ani, cu acelaşi domiciliu ca al femeii, a rămas în grija ei, iar fostul soţ avea dreptul să o ia de fiecare dată când dorea, cu condiţia să o aducă înapoi, însă vineri, în 9 august, acesta a luat-o pe fiica lor şi nu a mai adus-o, aşa cum a promis.

După verificări, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti spun că duminică, în jurul orelor 12:00, fostul soţ al femeii care a făcut sesizarea, Victor Marian Stanca a plecat de la adresa de domiciliu împreună cu fiica sa, Miruna Alexandra Stanca, în vârstă de 7 ani, cu un autoturism, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon şi nici nu a ajuns la locul stabilit cu mama fetiţei, pe raza localităţii Răcari, judeţul Dolj.

În continuare se efectuează verificări în vederea identificării celor două persoane, care au fost date dispărute de familie.

Victor Marian Stanca are înălţime 1,75 metri, greutate aproximativ 74 kg, păr şaten, ochi căprui, purta cioc, faţă ovală. Nu se cunosc detalii referitoare la îmbrăcămintea pe care o poartă.

Miruna Alexandra Stanca are înălţime de 1 metri, greutate aproximativ 20 kg, păr şaten prins în coadă, ochi căprui, faţă ovală, fiind îmbrăcată cu o rochiţă de culoare roz şi pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor doi sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici