- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (20.04.2017, 16:43)
- Alexandra Stroe
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghiţă, a încheiat CONTRACTE cu instituţii din Serbia, Turcia şi Bosnia şi Herţegovina
Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghiţă, a încheiat contracte cu autorităţi din mai multe state, printre care Serbia, Turcia şi Bosnia şi Herţegovina, potrivit anunţurilor de atribuire publicate în suplimentul la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene dedicat achiziţiilor publice din Europa.
Urmărește
1691 afișări
Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghiţă, a încheiat contracte cu instituţii din Serbia, Turcia şi Bosnia şi Herţegovina (Imagine Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)
La data de 21 februarie 2012, Uniunea Europeană, reprezentată de Comisia Europeană, în numele şi în favoarea ţării beneficiare, Serbia, a atribuit firmei SC Teamnet International SA un contract în valoare de 849.800 de euro, în cadrul proiectului "Consolidarea statului de drept în Serbia – Componenta II: crearea unui sistem de supraveghere video fix şi mobil pentru protecţia frontierei de stat", potrivit anunţului de atribuire postat pe suplimentul la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene - TED (Tenders Electronic Daily). Au fost primite două oferte, Teamnet International obţinând un punctaj tehnic de 80% şi unul financiar de 20%, potrivit sursei citate. Contractul a avut o valabilitate de 18 luni.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: N-avem pe cine alege Președinte pe 24 noiembrie, dar du-te la vot și pune ștampila pe alb, pe niciunul! E singura formă să le arăți că exiști
-
Istoria alegerilor prezidenţiale din România: de la căderea comunismului la democraţia europeană
-
Gala ZF 26 de ani. Gerard Baker, bancher, jurnalist, editor global WSJ: Alegerea lui Trump în SUA reprezintă un moment transformaţional prin care ordinea mondială liberală este răsturnată. Ce înseamnă votul pentru Trump pentru Europa, pentru România şi pentru războiul din Ucraina?
-
Alegeri prezidenţiale 2024: Cine sunt cei 13 candidaţi în cursa pentru Cotroceni şi care sunt programele lor politice propuse
Tot în anul 2012, în luna iulie, Uniunea Europeană, reprezentată de Comisia Europeană, în numele şi în favoarea ţării beneficiare Bosnia şi Herţegovina, a atribuit un contract de "Susţinere pentru politica agricolă şi pentru structuri conforme componentei de dezvoltare rurală din cadrul Instrumentului de asistenţă pentru preaderare" către o asociere de firme, printre care s-a numărat şi SC Teamnet International SA. Valoarea contractului a fost de 2.152.600 de euro şi a avut o valabilitate de 23 de luni, arată sursa citată. Contractul includea servicii de asistenţă pentru guvern şi servicii pentru agricultură, silvicultură, horticultură, acvacultură şi apicultură.
În anul 2013, SC Teamnet International SA a făcut parte din asocierea de firme care a câştigat licitaţia pentru un contract având ca obiect "Consolidarea capacităţii instituţionale a administraţiei fiscale sârbe prin asistenţă tehnică pentru conceperea unui sistem de gestionare a resurselor umane", atribuit de Uniunea Europeană, reprezentată de Comisia Europeană, în numele şi în favoarea ţării beneficiare, Belgrad, Serbia. Contractul a avut valoarea totală de 1.348.570 de euro şi o durată de 21 de luni.
Aceeaşi autoritate, în numele Serbiei, a atribuit, în 2014, un alt contract, de această dată vizând "Dezvoltarea activităţilor economice electronice" şi având ca obiect servicii de asistenţă tehnică şi servicii de dezvoltare de software IT, unui grup de firme din care făcea parte şi SC Teamnet International SA. Valoarea contractului a fost de 2.427.000 de euro şi a fost valabil 30 de luni, se arată în anunţul de atribuire a contractului.
În 2014, firma Teamnet World Professional Services SRL a primit, de la Ministerul de Interne din Serbia, un contract în valoare de 944.500 de euro fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic, se arată în anunţul de atribuire a contractului. Contractul avea ca obiect achiziţia de pachete software şi sisteme informatice, servicii IT (consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă), servere, echipament şi accesorii pentru computer şi autovehicule de mare capacitate. "Obiectivul general al proiectului constituie creşterea calităţii vieţii populaţiei de la frontiera România-Serbia prin consolidarea capacităţii instituţionale şi tehnice de gestionare în caz de dezastru şi de răspuns în situaţii de urgenţă, prin utilizarea unei aplicaţii software accesibile pentru ambele părţi", se arată în anunţul de atribuire a contractului.
În septembrie 2015, Ministerul Muncii şi Securităţii Sociale din Turcia a atribuit un contract de achiziţii publice de servicii către o asociere de firme din Turcia, alături de Teamnet World Professional Services SRL din România. Tema contractului era "Asistenţă tehnică pentru dezvoltarea capacităţilor angajaţilor şi angajatorilor prin intermediul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor" prin servicii IT (consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă) şi servicii de dezvoltare de software de formare profesională, valoarea totală a contractului fiind de 2.800.000 de euro, potrivit anunţului de atribuire.
În noiembrie 2015, Ministerul de Finanţe din Zambia a atribuit un contract pentru "Îmbunătăţirea sistemului informatic de gestionare a monitorizării şi evaluării la nivel guvernamental" - servicii de asistenţă tehnică unui consorţiu de firme dintre care făcea parte şi Teamnet International SA. Durata contractului era de 36 de luni, iar valoarea totală - 1.622.000 de euro, se arată în anunţul de atribuire publicat în suplimentul la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene dedicat achiziţiilor publice din Europa.
Grupul Teamnet a fost reprezentat de fostul deputat Sebastian Ghiţă până în anul 2012.
La începutul lunii aprilie, DNA Ploieşti a cerut Tribunalului Prahova interdicţia iniţierii procedurilor de dizolvare sau lichidare a firmelor SC Asesoft International şi SC Teamnet International, pentru 60 de zile, având în vedere că societăţile sunt cercetate pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani.
"Prin sentinţele pronunţate de Tribunalul Prahova - Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal, s-a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarele S.C. Asesoft International S.A. şi S.C. Teamnet International S.A. Până la acest moment nu a fost iniţiată procedura falimentului şi dizolvare a celor două persoane juridice. În cererea adresată Tribunalului Prahova, procurorii arată că măsura propusă are caracter urgent şi se raportează strict la considerentul bunei desfăşurări a procesului penal (prin asigurarea existenţei pe mai departe a celor două persoane juridice, a prezenţei lor la termenele de judecată şi a activului patrimonial necesar pentru plata sancţiunii şi a sumelor confiscate în cazul în care se va pronunţa o hotărâre de condamnare definitivă)", transmit procurorii într-un comunicat de presă.
În cauză s-a dispus luarea măsurii asigurătorii constând în indisponibilizarea, prin instituirea sechestrului, asupra bunurilor imobile aparţinând inculpatelor S.C. Asesoft International S.A. şi S.C. Teamnet International S.A. până la concurenţa sumelor de 13.299.972 lei respectiv 23.195.578,2 lei.
În acest dosar, pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.
Citeşte şi: Un nou caz de TRANSFUZIE greşită de sânge. Un pacient al Spitalului Pantelimon din Capitală a DECEDAT
Citeşte şi: Fostul ministru Gabriel Sandu a fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu în noul dosar "Microsoft"
Citeşte şi: FOTO Laura Codruţa Kovesi, întâlnire cu ambasadorul Sloveniei la Bucureşti după capturarea lui Sebastian Ghiţă
Citeşte şi: România vrea să cumpere RACHETE de tip Patriot de la guvernul SUA. Ce reprezintă acest sistem de apărare şi câte ţări deţin un astfel de armament - INFOGRAFIC
Citeşte şi: Profesori universitari de la Harvard şi Stanford vin în această vară în România, la Aspire Academy
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: Cu cât ești mai dezamăgit, cu atât trebuie să mergi duminică la vot și să pui ștampila exclusiv pe alb!
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe