HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2020: O zi plină de frământări pentru zodiile Mutabile

Soarele formează astăzi o conjuncţie cu Mercur retrograd din Peşti, exacerbând într-o anumită proporţie dilemele şi nelămuririle cu care se confruntă zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

5251 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2020: O zi plină de frământări pentru zodiile Mutabile
HOROSCOP 26 FEBRURIE BERBEC  
 
Tu şi superiorii aveţi personalităţi puternice, iar pe fondul aspectelor astrale de astăzi, este posibil să apară unele neînţelegeri care riscă să vă conducă la certuri destul de aprinse. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o imagine pe care trebuie să o cultive la locul de muncă ori de o atitudine care trebuie întreţinută indiferent de circumstanţe. Se aşteaptă de la tine să fii asertiv(ă), dar calculat(ă). Nu îţi asuma riscuri în ceea ce priveşte comportamentul tău şi evită să atragi atenţia prin orice mijloace. Faptele şi realizările contează mai mult decât vorbele în această perioadă.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE TAUR 
 
Nu pari a fi astăzi într-o formă prea bună, cel puţin din punct de vedere emoţional. Nivelul tău de sensibilitate este cam prea uşor de atins pe parcursul zilei, semn că te lezezi cam prea uşor azi. Ai mare grijă însă cum reacţionezi atunci când ceva te deranjează. Nu rezolvi nimic cu o grimasă ori cu o vorbă aruncată în vânt, mai ales dacă este vorba despre o atitudine care îţi este servită destul de des de către cineva din jur. Vorbeşte despre ceea ce simţi, spune-ţi oful, dar nu încerca să plăteşti cu aceeaşi monedă. Îţi va părea rău.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE GEMENI  
 
Aspectele astrale ale acestei zile ar putea scoate la iveală unele temeri cu privire la viitor sau anumite relaţii pe care le credeai de perspectivă. În cazul în care lucrurile nu evoluează în direcţia dorită, nu înseamnă că ar fi momentul să iei o decizie în ceea ce le priveşte. Sub impulsul momentului, s-ar putea să faci unele alegeri care se vor dovedi a fi fost pripite. Această recomandare se aplică şi în cazul relaţiei cu partenerul, şi în cadrul parteneriatelor sau colaborărilor de ordin profesional. Până la finele zilei, problemele se vor rezolva într-un fel sau altul, nu dispera.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE RAC 
 
Relaţia ta cu superiorii ar putea avea de tras de pe urma aspectelor astrale de astăzi, care scot în evidenţă tocmai diferenţele de viziune între voi. În ceea ce îi priveşte pe alţi(te) nativi(e), tensiunea se resimte în relaţie cu colegii de muncă. Pe fundalul cosmic de azi, este posibil să se işte lupte aprige pentru putere, dar mai ales pentru ultimul cuvânt în cadrul discuţiilor importante la nivel profesional. Dă orgoliul deoparte şi încearcă să vezi dincolo de astfel de schimburi de replici. În definitiv, cu toţii vă doriţi şi aveţi de câştigat dacă lucrurile merg în direcţia bună.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE LEU  
 
Miercurea aceasta te surprinde destul de obosit(ă) pentru acest moment al săptămânii. Sau poate doar te trezeşti că planează pe umerii tăi mai multe responsabilităţi decât te-ai fi aşteptat. În situaţii ca acestea, pierzi controlul dacă laşi lucrurile să evolueze de la sine. Trebuie să preiei controlul în timp util şi să te ocupi mai întâi de sarcinile de lucru cu prioritate crescută sau care necesită implicare suplimentară din partea ta. În caz contrar, există posibilitatea să nu le mai poţi face faţă de la un moment încolo. Aşadar, caută-le pe cele care solicită atenţie în plus din partea ta.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE FECIOARĂ
 
În plan sentimental, mijlocul de săptămână aduce tensiuni în raport cu cei dragi. Poate că aţi ţinut unele lucruri doar pentru voi din dorinţa de a nu-i mâhni, iar secretele s-au întors astăzi împotriva voastră. Dacă se acumulează deci energie negativă între voi, ea se datorează cel mai probabil lipsei de deschidere în comunicare. Profită de acest context astral pentru a-ţi verbaliza gândurile şi sentimentele, cu atât mai mult dacă vezi că nu are efectul scontat ascunderea lor. Altfel, se creează un climat de ne
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE BALANŢĂ  
 
Se anunţă tunete şi fulgere astăzi în raport cu persoana iubită. Există chestiuni de ordin domestic, casnic şi locativ care vă fac să vă contraţi şi să vă pierdeţi calmul necesar pentru a ajunge la un armistiţiu. Pentru ca lucrurile să nu devieze într-o direcţie greşită, trebuie să îţi păstrezi calmul şi să îţi prezinţi calm punctul de vedere. Spiritele nu se vor încinge decât dacă reacţionezi tu într-o manieră care face valuri. Caută aşadar să dai dovadă de înţelegere şi disponibilitate către dialog, mai ales în raport cu subiectele pe seama cărora se întâmplă prea des să vă certaţi.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE SCORPION  
 
La serviciu, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze prea bine. Agenda ta de activităţi devine brusc mai voluminoasă din pricina unor urgenţe sau a unor sarcini de lucru pe care trebuie să le refaci. Nu ajută nici faptul că te înţelegi anevoios cu colegii de muncă, fie că nu îţi prea vine să le spui unele lucruri ori te gândeşti că nu ar schimba cu nimic situaţiile cu care te confrunţi. Ţine-i totuşi la curent cu ce se întâmplă în partea ta de birou, mai ales dacă le-ar putea afecta şi lor randamentul sau mersul activităţilor de ordin profesional.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE SĂGETĂTOR  
 
Cheltuielile te-ar putea urmări astăzi la tot pasul. Nu eşti genul de persoană care să cheltuiască în neştire, dar astăzi s-ar putea să îţi depăşeşti unele recorduri personale în acest sens dacă nu eşti atent(ă) cu bugetul de care dispui în aceste zile. Pentru ca resursele tale de weekend să nu aibă de suferit, limitează-te la ceea ce scrie pe lista ta de cumpărături. Iar dacă te gândeşti să îţi finanţezi un hatâr sau uh obicei cam prea costisitor, gândeşte-te la lucrurile cu adevărat necesare pe care ţi le-ai putea achiziţiona mai târziu din economiile pe care le-ai făcut astăzi.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE CAPRICORN  
 
În raport cu familia, cea de origine mai ales, se întrevăd astăzi dificultăţi destul de mari de comunicare. Niciunul dintre voi nu se arată prea disponibil să cedeze şi să îşi adapteze punctul de vedere după viziunea celorlalţi. Dar poate nici nu este nevoie să mergi până într-acolo pentru a deschide căi de comunicare cu cei dragi. Încearcă să construieşti pe baza punctelor de vedere comune, axându-te mai puţin pe opiniile care nu coincid. În anumite privinţe, nu vă mai puteţi schimba părerile, dar puteţi alege să înţelegeţi cum de cei dragi şi le-ai construit pe baze atât de diferite.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE VĂRSĂTOR
 
Dacă aşteptai astăzi veşti bune în plan profesional sau personal, s-ar putea ca ele să se lase aşteptate. În cazul cel mai rău, s-ar putea să fie înlocuite de zvonuri nu prea plăcute, pe care ar fi indicat să le verifici din alte surse pentru a te asigura că nu ai fost informat(ă) greşit. Există însă şi posibilitatea să te lezezi inutil din pricina unor gesturi sau vorbe care nu ţi-au fost adresate cu scopul de a te face să te simţi prost. Dacă ai catalogat astfel o reacţie din partea unui apropiat, evalueaz-o ca nu cumva să fi greşit.
 
HOROSCOP 26 FEBRUARIE PEŞTI
 
Aceasta nu este o zi în care să îţi iei angajamente ferme, mai ales din punct de vedere financiar. Ai putea fi tentat(ă) să pui la bătaie sume prea mari pentru actualul stadiu în care se află proiectele tale. Sau poate că te bazezi pe un sprijin financiar care întârzie să apară. În orice caz, cert este că acum nu este momentul pentru a lua decizii cu privire la viitor ori pentru investiţii importante. Există riscul să nu se amortizeze în timp util ori să conducă la pagube pe care nu ţi le permiţi în această perioadă. Concentrează-te pe altceva.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici