Încă opt intersecţii au fost integrate în sistemul de management al traficului

Primarul general al capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi, integrarea a încă opt noi intersecţii în sistemul de management al traficului. În prezent sunt cuprinse în sistemul de semaforizare inteligentă 265 de intersecţii din Capitală.

682 afișări
Imaginea articolului Încă opt intersecţii au fost integrate în sistemul de management al traficului

Sursa foto: Facebook

„ Am integrat opt noi intersecţii în sistemul de management al traficului. Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, a finalizat lucrările de modernizare şi integrare în BTMS pentru semafoarele de pe axa Bd. Camil Ressu - Bd. Theodor Pallady, aceasta au fost puse în funcţiune încă de săptămâna trecută”, transmite Nicuşor Dan.

El precizează că este vorba despre intersecţiile dintre Bd. Camil Ressu cu Şoseaua Mihai Bravu, str. Dristorului, str. Liviu Rebreanu, str. Fizicienilor, Bd. Nicolae Grigorescu şi str. Ilioara, precum şi intersecţiile dintre Bd. Theodor Pallady cu Bd. 1 Decembrie 1918 şi str. Jean Steriadi.

„În prezent, avem cuprinse în sistemul de semaforizare inteligentă 265 de intersecţii din Capitală, iar numărul acestora va creşte semnificativ pe măsură ce vom extinde proiectul de integrare a noi intersecţii în BTMS”, încheie primarul general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici