Incendiu într-un bloc din Fălticeni. Un bărbat cu arsuri, dus la spital; 30 de locatari, evacuaţi

  • Un incendiu a izbucnit luni dimineaţa într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din Fălticeni, judeţul Suceava.
  • Un bărbat a fost transportat cu arsuri la spital, iar 30 de locatari au fost evacuaţi.
Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Fălticeni. Un bărbat cu arsuri, dus la spital; 30 de locatari, evacuaţi

Incendiu într-un bloc din Fălticeni. Un bărbat cu arsuri, dus la spital; 30 de locatari, evacuaţi

Potrivit ISU Suceava, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ, la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Fălticeni.

La sosirea echipajelor, ardeau elemente din interiorul unei camere de locuit, cu degajări mari de fum.

Echipajele de căutare-salvare au scos din apartament un bărbat în vârstă de 46 de ani, conştient, dar intoxicat cu fum şi cu arsuri la o mână, pe care l-au predat echipajelor medicale.

După stabilizare, victima a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Concomitent cu acţiunea de căutare-salvare, au fost evacuate şi s-au autoevacuat 30 de locatari ai blocului.

Incendiul a fost lichidat.

Au ars şi s-au degradat bunuri din interiorul apartamentului: mobilier, electrocasnice, textile, tencuieli, zugrăveli şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost jarul provenit de la o ţigară. Cel mai probabil, proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă, transmite ISU Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici