Incendiu la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din judeţul Suceava

La faţa locului intervin echipe de pompieri.

Urmărește
164 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din judeţul Suceava

Incendiu la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din judeţul Suceava

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din judeţul Suceava. La faţa locului intervin echipe de pompieri.

Incendiul a izbucnit la acoperişul unei anexe a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, a anunţat ISU Suceava.

Pentru a stinge flăcările intervin pompierii militari şi civili. Flăcările au afectat o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi din suprafaţa acoperişului de deasupra intrăŕii secundare în clădirea centrului.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidare şi pentru ventilarea spaţiilor interioare, au mai anunţat reprezentanţii ISU. Nu sunt semnalate victime, au precizat cei de la ISU.

UPDATE

Potrivit ISU, apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 17:00. Toţi beneficiarii au fost evacuaţi.

„Deoarece Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică avea cazaţi 136 de beneficiari, pentru gestionarea optimă a misiunii, Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă a declanşat Planul Roşu de Intervenţie. (...) Cele 136 de persoane cazate au fost evacuate în siguranţă de către personalul angajat al centrului, până la sosirea pompierilor. După finalizarea acestor operaţiuni, beneficiarii se vor putea întoarce în spaţiile de cazare”, a transmis ISU Suceava.

Clădirea a fost inundată cu fum care a fost evacuat cu ajutorul ventilatoarelor specializate, dar şi natural, prin deschiderea uşilor şi ferestrelor.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, din cauza fumatului în locuri nepermise, a precizat ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
centru,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici