Independenţa justiţiei în anul electoral 2014, discutată de şefii CSM cu oficiali ai Ambasadei SUA

Independenţa justiţiei în contextul anului electoral 2014 a fost una dintre temele discuţiilor purtate miercuri, la sediul CSM, de conducerea Consiliului şi o delegaţie a Ambasadei SUA la Bucureşti, condusă de însărcinatul interimar cu Afaceri al SUA în România, Dean Thompson.

Urmărește
308 afișări
Imaginea articolului Independenţa justiţiei în anul electoral 2014, discutată de şefii CSM cu oficiali ai Ambasadei SUA

Independenţa justiţiei în anul electoral 2014, discutată de şefii CSM cu oficiali ai Ambasadei SUA (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

"Astăzi, 27 august 2014, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, domnul judecător dr. Adrian Bordea, şi vicepreşedintele CSM, domnul procuror Gheorghe Muscalu, au primit, la sediul Consiliului, o delegaţie a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, condusă de domnul Dean Thompson, însărcinatul ad interim cu Afaceri al SUA în România", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

În cadrul întâlnirii au fost purtate discuţii privind probleme ale sistemului judiciar, independenţa justiţiei în contextul anului electoral 2014, precum şi raporturile CSM cu celelalte instituţii ale statului şi relaţia cu reprezentanţii mass media, a precizat sursa citată.

TITLURILE ZILEI

În finalul întâlnirii, oficialul Ambasadei SUA a apreciat eforturile şi măsurile CSM şi a subliniat rolul important al acestuia în contextul social actual, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici