Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit, la vârsta de 56 de ani | Cauza decesului: stop cardio-respirator
Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio şi televiziune, a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit decedat în baia locuinţei sale din Voluntari.
Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit
Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit după ora 22, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.
Trupul neînsufleţit al jurnalistului urmează să fie transportat la Institutul de Medicină Legală.
Actriţa Nuami Dinescu a scris pe Facebook că multe persoane o să spună cât de talentat era Andrei Gheorghe, însă atunci când acesta a avut nevoie, nu şi-a găsit loc "în niciun post de radio".
ULTIMELE ȘTIRI
-
Din prima zi de mandat, Trump semnează ordine executive cu consecințe majore: Începe deportarea în masă a imigranților, pune capăt dreptului la cetățenie prin naștere, grațiază inculpații de la Capitoliu. Ce alte decizii a luat Președintele SUA
-
Pentru prima dată, guvernul prognozează că euro se va aprecia la mai mult de 5 lei faţă de moneda naţională
-
AUR cere Avocatului Poporului să sesizeze CCR pe tema ordonanţei privind alegerile prezidenţiale
-
De ce nu va candida Ciolacu? Explicaţia dată de partid
„Acum toţi îşi vor aminti de tine, cît de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla... Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decît de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe...”, a scris actriţa Nuami Dinescu pe Facebook.
Fostul preşedinte al ANAF Sebastian Bodu a spus că mereu a admirat stilul nonconformist al lui Andrei Gheorghe, chiar dacă preferinţele lor social-politice au devenit tot mai diferite în ultima perioadă.
"RIP, Andrei Gheorghe. Chiar dacă preferinţele noastre social-politice deveniseră, în ultima vreme, foarte diferite, întotdeauna ţi-am admirat stilul nonconformist. De când ne-am cunoscut, acum 25 de ani. (...) Aş vrea ca toţi care am fost colegi cu el la Radio Sky Constanţa să ne întâlnim şi să mergem la înmormântare. Radio Sky este locul unde s-a consacrat ca om de radio. Pur şi simplu nu îmi vine a crede", a scris fostul preşedinte al ANAF Sebastian Bodu, pe Facebook.
Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare.
Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia rusă-engleză din cadrul Universităţii Bucureşti. El şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa. Ulterior, el a lucrat la Radio Sky Constanţa, iar consacrarea i-au adus-o emisiunea "13-14" realizată la Pro FM (1996-2002) şi postura de prezentator la Pro TV.
În 2002 şi 2003, Andrei Gheorghe a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe", după care a avut emisiuni la Radio 21 şi la Radio Total.
A avut un rol secundar în filmele "Amen" al lui Costa Gavras, "Tinereţe fără tinereţe" al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu "Paraziţii" pentru albumul "Irefutabil".
În 2004 a devenit consilier media şi realizator de emisiuni - "Politică, frate!" şi "Am o ştire pentru tine!" la Realitatea TV, post cu care şi-a încheiat colaborarea la jumătatea lui 2009, când a plecat la Kanal D.
Andrei Gheorghe a fost şi prezentator al emisiunii "Rătăciţi în Panama", difuzată de Kanal D.
El a fost şi consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.
(Redactor: Mihaela Gîdei)
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 14:11
Câţi bani cash sunt în România? Cât de mult folosesc numerarul românii şi cei din zona euro? Am aflat răspunsurile la aceste întrebări Câţi bani cash sunt în România? Cât de mult folosesc numerarul românii şi cei din zona euro? Am aflat răspunsurile la aceste întrebări
-
astăzi, 13:59
Qatar: Acordul de armistiţiu Israel-Hamas atinge „toate problemele majore”