- Home
- Social
- SLATINA, (08.06.2017, 15:11)
- Ionut Jifcu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
La concurenţă cu oferta de pe litoral: Faleza Dunării din Corabia, transformată în plajă de doi antreprenori din oraş
Doi antreprenori din oraşul Corabia au concesionat de la Primărie o zonă a Falezei Dunării, unde au amenajat o plajă în toată regula, care face concurenţă nisipurilor de pe litoral, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Urmărește
8475 afișări
La concurenţă cu oferta de pe litoral: Faleza Dunării din Corabia, transformată în plajă de doi antreprenori din oraş
Nisip, umbreluţe, şezlonguri şi răcoritoare la discreţie reprezintă o ofertă ce poate fi găsit nu pe malul mării, ci pe cel al Dunării, la Corabia.
Doi antreprenori din localitatea olteană au ales să pună în valoare frumuseţea naturală a zonei şi au concesionat malul râului de la Primărie. Au adus nisip cu camioanele de tonaj, iar acum corăbienii se pot bucura de o zonă de agrement în toată regula.
”Doi investitori au luat plaja prin concesiune şi o amenajează, în zona Falezei Dunării. Au adus nisip, au pus umbreluţe şi şezlonguri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia, Dan Oltean.
Antreprenorii achită o sumă anuală către administraţia locală, în schimbul concesiunii Falezei Dunării.
Portul Turistic Corabia, obiectiv realizat cu fonduri europene şi finalizat anul trecut, este o altă atracţie a oraşului de la Dunăre, în sezonul virtual.
Reprezentanţii Primăriei Corabia au declarat că, până în prezent, au fost depuse 20 de cereri pentru andocarea ambarcaţiunilor în Portul Turistic Corabia.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Cu ce variante merg PSD şi PNL la consultările de la Cotroceni
-
Războiul din Ucraina. Rusia anunţă că a doborât 42 de drone ucrainene în timpul nopţii
Potrivit acestora, taxele percepute sunt în funcţie de categoria ambarcaţiunii şi perioada pentru care aceasta va sta în port. Astfel, pentru un skyjet, tariful pe o zi este de şase lei, pe o lună - 100 lei, pe trei luni - 300 lei, pe şase luni în sezon - 400 lei şi şase luni în extrasezon - 200 lei, iar pe un an - 600 lei.
Aceleaşi tarife vor fi percepute şi pentru ambarcaţiuni sub şase metri.
Pentru ambarcaţiunile între şase şi 11 metri, tarifele stabilite sunt următoarele: o zi - zece lei, o lună - 120 lei, trei luni - 360 lei, şase luni în sezon - 485 lei, şase luni în extrasezon - 300 lei, un an - 780 lei.
Posesorii ambarcaţiunilor peste 11 metri vor achita următoarele tarife: o zi - 20 lei, o lună - 300 lei, trei luni - 900 lei, şase luni în sezon - 1.200 lei, şase luni în extrasezon - 800 lei, un an - 1.950 lei.
Proiectul ”Port Turistic şi de agrement în zona Cap Amonte Port Corabia” a avut o valoare totală de 15.397.286, 21 lei, din care finanţarea nerambursabilă a fost de 7.268.930, 04 lei, restul banilor fiind suportaţi de Consiliul Judeţean Olt.
”Ne dorim foarte mult dezvoltarea turismului în oraşul nostru şi cred că Portul Turistic este unul din principalele obiective turistice care se pot vizita. Odată cu reabilitarea Cetăţii Sucidava care este un proiect finalizat şi reabilitarea Casei de Cultură, la care încă se lucrează, să avem trei obiective demne de vizitat în oraşul Corabia”, a afirmat Dan Oltean.
Citeşte şi: Agenţiile de turism nemulţumite că voucherele de vacanţă pentru bugetari se transformă în bani: Regiile de stat acordau sume fabuloase 2000-3000 euro, ori legea limitează la 300 euro
Citeşte şi: Cât costă un sejur în vacanţa de vară în străinătate. Care este bugetul pe care îl alocă românii pentru concediu
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe